Észak-Korea mit kezdene, ha kapna valahonnand 1billió USD?
Figyelt kérdés
Hadikiadások,vezetői luxus és a népre gondolok.. Hogy azon belül mikre költene körülbelül.
Szerintem jól felfegyverezné magát modern fegyverekkel meg építene újabb hatalmas építvényeket kérkedésből meg hasonlók. Szerintetek mire használnák fel?
Szerintem Kim Jong Un megvetetné belőle a világ összes filmjét és számítógépes játékát (ha már nincs meg neki alapból), építtetne magának egy Phenjan méretű palotát vegytiszta aranyból, elrendelné a palota földalatti másolatának elkészítését titkosan (hogy legyen hová bújnia, ha összeomlik a rohadt rendszere) és leforgatná a Pulgasari 2. 3. 4. és 5. részét is, amihez a világ összes országából összerabolgat színészeket.
2015. okt. 3. 16:29
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem alapból senki sem venné meg az összes filmjét és játékát... Legfeljebb csak néhányat az összedőlésre nem sok esély van.
2015. okt. 3. 16:35
3/9 anonim válasza:
Fogná, betenné a zsebébe, és folytatná azt amit elkezdett.
2015. okt. 3. 16:37
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor sokkal gazdagabb lenne, mint Bill Gates vagy Vladimir Putyin ésha belerakja svájci bankba akkor már a kamataiból is luxusban élne
2015. okt. 3. 16:39
5/9 A kérdező kommentje:
Én a billió alatt itt nem az amerikai billionra gondolok, hanem a magyarra... Azaz Bill Gates és Melinda Gates összes vagyona 76,x milliárd dollár
2015. okt. 3. 16:42
6/9 anonim válasza:
na jó, én ebbe nem merek belegondolni... :(
2015. okt. 3. 17:10
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, de az biztos, hogy
- nem támogatna olyan országokat, amik békés arabokat tart elnyomva
- nem fizetné le belőle más országok kormányait
- nem hozna belőle létre terrorszervezeteket az emberiség utolsó reményének lejáratására
- nem költene arra pénzt, hogy lejárassa azokat, akik rejtett igazságokra mutatnak rá, mint Szaniszló és Bogár
stb
2015. okt. 3. 18:24
8/9 A kérdező kommentje:
Kim Dzsongun?
Úgye tudod, hogy neki éppenséggel az lenne a célja, hogy Dél-Koreát elfoglalja és ott csak az ő igazsága létezik... De ő pont nem csinálná azt amit egy diktátor szokott diktátor létére
2015. okt. 3. 18:39
9/9 anonim válasza:
Szerintem nagy részét hadikiadásokra költené, a megmaradt részét pedig a belső feszültségek oldására (pl. ellátási zavarok).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!