Hogy lehet valakinek ilyen beteges ötlete? Normális az ilyen?
Stuttgart polgármestere megbüntetné azokat a városban, akiknek üres lakásuk van.
"Ezért Stuttgartban életbe léptettek egy tartományilag 2013-ban engedélyezett szabályzatot, amely szerint ha egy lakást a tulajdonosa fél évig üresen hagy, akkor akár 50 ezer euróra is megbüntethetik."
És migránsoknak adnák ki. Most nem mindegy a vezetésnek, hogy kinek hány üres lakása van? Mi köze van a polgármesternek hozzá, hogy valaki kiadja-e a lakását vagy sem? És ha valaki nem akarja kiadni?
Most ha nekem saját lakásom lenne, és édesanyám lakása megüresedne, nekem nem lenne szívem kiadni, max csak később, nem hogy még menekülteknek adják....
Meg gondolom nem azért dolgozott meg vett lakást valaki, hogy utána az állam kiadja az illegálisan Németországba özönlő embereknek.
Mit gondoltok erről?
Nem provokáció, de szerintem felháborító, hogy ilyen még csak szóba is kerülhet...
Az angoloknál olyat találtak ki, hogy ha te "nagyobb lakásban élsz, mint amire szükséged van" és "nem adod ki az egyik szobát valami albérlőnek", akkor bed-room tax, azaz hálószoba-adót kell fizetned!
tehát ott már az is "bűntetett", ha nem fogadsz be albérlőt magad mellé a lakásodba, ahol te laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!