Az nem bűn az ottani törvények szerint mikor 20-30éves férfiak a hazájuk védelme helyett elmenekülnek sokszor a családjuk nélkül?
Figyelt kérdés
kiadatási egyezmények alapján vissza kéne toloncolni nem?magyarország hol lenne ha a tatárjárásnál mindenki fogta volna magát és elfut?érdekes hogy hivatalos adatok szerint 80% a katonakorú férfi aki egyedül jön.ki védje akkor a hazáját? az öregek vagy a nők esetleg gyerekek?akiket meg otthon hagy. milyen dolog az ha veszélyben az életed és a családodé akkor ott hagyod őket.ezt nem értem.
tévében meg lenyilatkozza egy iraki férfi finnországban hogy hideg van svédországba akar menni.ott aztán trópusi a klíma.svédországban egy másikuk közli hogy csalódott.ez lement a nemzetközi sajtóban is.ha valaki az életét menti(mert dániában még nyilván üldözték...) és nem jó neki svédország sem akkor mit akar.
2015. szept. 26. 13:48
11/12 anonim válasza:
Szerintem jöjjön el mindenki, aki nem akar harcolni (én sem akarnék, és minden erővel próbálnám visszatartani a családtagjaimat is), aztán a harciasak leöldösik egymást remélhetőleg mind egy szálig, és a többiek visszamehetnek.
12/12 A kérdező kommentje:
azért az ugye megvan hogy egy ilyen háború évekig de inkább évtizedekig tart.nézd meg az afrikai polgárháborúkat.de szíriában is 4éve megy sok százezer halott van és sehol nem látni a végét.aki 20évesen németbe megy az szerinted 40évesen majd hazamegy? mert kb addig is elhúzodhat.
2015. szept. 26. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!