Ha a migránsok ennyire nem tisztelik az európai kultúrát, akkor mi értelme nekik bármilyen menedéket adni?
Temetőket gyaláznak.
A koszorúkkal pedig tüzelnek.
Vajon, hogy érezheti magát annak az elhunytnak a hozzátartozója, akinek a sírját megrongálják, koszorúját elégetik?
Nagyon tiszteletlenek, semmiféle menedékjogot nem érdemelnek.
Fel is kellene szüntetni ezt a menedékjog osztogatást és azonnal kiutasítani, kitiltani. őket.
Keressenek Katarban vagy Szaúd-Arábiában menedéket, oda valók és nem ide.
Természetesen nem helyeslem, hogy bárki is sírokon feküdjön/aludjon. Nem is értem, miért történt ez így, hiszen a sírok között is van hely. (Továbbá a videó elejét kivéve látszik, hogy a menekültek döntő többsége a temető melletti úton "táborozott", csak néhányan mentek be.)
Mindentől függetlenül egy észrevétel (bár jellemzően az itt írók/olvasók többségének úgyis csak a köpködési lehetőség a fontos; de azért az értelmesebb kisebbségnek):
A videó elején JÓL LÁTHATÓ egy RENDŐR. Ő vajon miért nem intézkedett? Miért nem irányította pár méterrel arrébb az embereket? (A valószínűleg jelen levő társaival együtt...)
Egy válaszlehetőség:
Nem ismerem az oldalt, így nem tudom, mennyire lehet hinni nekik, mindenesetre elgondolkodtató.
Mert ők is EMBEREK!
Félreértés ne essék, én sem kedvelem őket, de ...EZ VAN.
Azt viszont meggyőződéssel állítom, hogy az itt leírtak többségéből fröcsög az ostobaság és az előítélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!