Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért fél az EU 350 ezer vagy...

Miért fél az EU 350 ezer vagy fél millió migránstól?

Figyelt kérdés

Úgy gondolják, hogy a több, mint 600 milliós EU-t meg tudják változtatni ilyen kevesen?

Elnyomják majd a kultúránkat ilyen kevesen?

Más országokhoz képes lényegesen kevesebben jöttek ide Szíriából.

Persze az más kérdés, hogy hányan adják ki magukat szíriaiaknak.

2015. szept. 21. 09:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
65%

Ezt írtam már hasonló kérdéshez ma. Költözzetek ide ti is a határ közelébe és akkor lesznek pontos információitok. Nem csak a média és a politikusok butítása.

Nem kívánom senkinek sem, ami itt megy.

Igenis van alapja annak, hogy félnek a migránsoktól, nem a menekültektől, hanem a migránsoktól. Itt nem sok menekült van. És ezt olyanok is mondják, akik valóban menekültek voltak (délszláv háború).

De mindenki azt hisz, amit akar. Én a saját szememnek és a nálamnál több mindent átélt embereknek hiszek, nem azoknak, akik messziről osztják az észt.

2015. szept. 21. 13:52
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

13:47

"elárulom a 0.01%-ba tartozol aki ezt tapasztalta"

Ezt honnan veszed? Tényleg elképzelni sem tudod, hogy mások nem gyűlölik élből a cigányokat? Hogy mások az egyéni tulajdonságaik alapján ítélik meg a többi embert és nem a származásuk alapján skatulyázza be őket? Hogy nem minden cigány bűnöző?

De ebbe ne menjünk bele...

Az eredeti állításod az volt, h a liberálisok "csak messziről liberálisok". Ezt megcáfoltam.

2015. szept. 21. 13:57
 23/34 anonim ***** válasza:
10%

Nem hiszem, hogy a migráns kérdésnek van bármi köze a cigányokhoz.

Nekem is van cigány barátom, mégsem veszem jó néven, ahogy a migránsok viselkednek.

2015. szept. 21. 13:59
 24/34 anonim ***** válasza:

22# Nem az én állításom volt, de oké.

Ez a tipikus sablon szólam, hogy élből utálja a cigányokat az aki esetleg nem pozitív véleményt alkot róluk. Nem utálom élből őket, és nem is utálom kollektíve őket. Csak mint minden normális ember a tapasztalatok sokaságából konklúziót hozok. Én is munkahelyemen megismertem 1-2 olyan cigányt akivel nemhogy problémám nem akadt, de kifejezetten jóban vagyunk. Ugyanakkor mivel ez a sok tapasztalatnak egy töredéke, nem ezt fogom általánosítani. Ha tudod és tapasztalatod hogy a szúnyog odajön és kiszívja a véred, akkor azt a kijelentést fogod tenni hogy a szúnyog vérszívó. Akkor is ha nem feltétlen jön oda az összes hogy márpedig kiszívja a véred.

Én szerintem a cigány kérdés és a migráns kérdés nem idegen egymástól. Mint a cigányokkal velük is, egy olyan horda érkezik Európába akik ebben a civilizációba nem tudnak és nem is akarnak beilleszkedni. Ha tudni akarjuk hova fog ez vezetni hosszútávon akkor érdemes meglátogatni egy cigány többségű kelet-magyarországi települést.

2015. szept. 21. 14:17
 25/34 anonim ***** válasza:
2015. szept. 21. 14:23
 26/34 anonim ***** válasza:
50%

Mindenhol így kellene állni a dolgokhoz.

A migránsok főleg Svédországba mennek.

Ott se volt kezdetben senki, aztán elkezdtek oda járkálni. Vannak már olyan városok ahol ezek vannak többségben. Persze ez senkit se zavar, mert a mindenki egyenlő elv a legfontosabb. Lassan át is térhet az egész országuk az Iszlámra mert ők lesznek többségben.

[link]

Persze a liberálisoknak semmi se számít.

Ők nem foglalkoznak a jövővel, csak hogy ezeket a barmokat ellássák. Mindenhol ahol nagy számban jelen vannak sok a gond> Érdekes a kínaiakkal miért nincs gond? Vagy a japánokkal? Unom az európai világszemléletet. Vegyes társadalmat... pfff.

A hatalom is szépen elsikálja az ügyeket.

Nem mondják meg, hogy kik erőszakoltak nőket.

Csak hogy egy ember férfi volt.

Azt nem mondanák sose, hogy cigány volt vagy arab vagy nig*ger. Hagyják elkorcsosulni Európát.

2015. szept. 21. 14:47
 27/34 anonim ***** válasza:
49%

Persze a liberálisok diliej az, hogy a politikusok hazudnak, a média hazudik, minden hazudik amiben nig*ger van vagy arab.

A politikusoknak és a médiának azaz érdeke, hogy a muzulmánokat és a hozzá kötődő elemeket negatív szinben tüntessék fel. Komolyan ti liberálisok ebben hisztek?

Beírtam a keresőbe, hogy: NEMI ERŐSZAK

Miért van az, hogy folyton abba ütközöm, hogy muzulmán vallású férfi kényszerített egy nőt erőszakos nemi közösülésre... akkor nemierőszak járvány. Stb.

[link]

Érdekes hogy se a politikusok se a média nem említi a kínaiakat, a japánokat vagy a koreaiakat, pedig tele van velük egész Pest.

A média és a politikus mind a muzulmánok ellen vannak. Ok nélkül, nincs rá semmi okuk ugye? :)

2015. szept. 21. 14:55
 28/34 anonim ***** válasza:
45%

Persze aztán jöttek a liberálisok, hogy nem a bevándorlók erőszakolnak, hogy valamit félrenéztek a statisztikák során.

Értem.

Gondolom akkor az Iszlám Állam sem terrorszervezet, hanem szabadságharcosok akik vissza akarják szerezni az országukat vagy az olajkútjukat a csúnya USA-tól. :')) Mindenbe bele tudjátok magyarázni, hogy szegény szerencsétlenek a migránsok meg a bevándorlók meg a többi.

Svédországba is anno így jutottak be, jajj szegények, segítsünk rajtuk. Most meg fegyver nélkül ki se lehet mozdulni mert vagy a muzulmán taxis erőszakol, vagy bandában csinálják. Lassan bevezethetnék azt, hogy mindenki csak gépágyúval a kezében mászkáljon. :)

2015. szept. 21. 14:58
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy a menekülteket úgy kellene kezelni mint ahogyan Thaiföld kezeli a Burmai menekülteket.

Ott ugyanis nem Thaiföld tartja el a menekülteket, hanem a menekültek tartják el saját magukat. Itt meg mi tartjuk el őket, ahelyett hogy megdolgoznának érte... mindegy.

Szóval ott úgy megy hogyha van lányod, anyád, nővéred, húgod akkor őket elviszik prostinak és az ő munkájuk fedezi a család lakhatását és egyéb költségeit.

Itt is ez kellene meg más európai országban is.

Nem az hogy ingyen eltartani őket meg segélyezni.

Bizton állítom hogy pár hónap után a kedves menekültek barátságosabbnak találnák a háborús övezeteket. :D Nem lenen Európának gondja a bevándorlókkal/menekültekkel.

2015. szept. 21. 15:12
 30/34 anonim ***** válasza:

Maróth Miklós klasszika-filológus, orientalista, az MTA alelnöke:

https://www.youtube.com/watch?v=oIbikyCPOKk&feature=youtu.be

2015. szept. 21. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!