Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ugye már megérett az USA egy...

Ugye már megérett az USA egy republikánus elnökre?

Figyelt kérdés

Homoszexuálisok jogainak érvényesítése,fekete-terror, fehér-elleneség, muszlim diákot hívnak be a Fehér Házba mert szegényt megbántották,média-terror és cenzúra.

Donald Trump kéne jöjjön, a szőkeség.

Mi a véleményetek?

2015. szept. 20. 10:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

A homoszexuálisokkal nem tudom mi a baj.

Én melegként azt mondom, hogy ez legyen a legkisebb probléma, engem inkább aggaszt az, hogy muszlim tömegek özönlik el Európát, az USA meg csak töketlenkedik Szíriával, pedig ha nem támogatták volna a lázadókat, ma nem jelentene ekkora fenyegetést az iszlám állam sem.

2015. szept. 20. 10:42
 2/16 anonim ***** válasza:
Trump egy idióta, ő lenne az amerikai Orbán ha hatalomra kerülne!
2015. szept. 20. 10:46
 3/16 anonim ***** válasza:
Azok se normálisak, csak másképp hülyék.
2015. szept. 20. 10:46
 4/16 A kérdező kommentje:
A homoszexualitás propagálása is egyik kórelőzménye az európai-amerikai őslakosság fogyásának, mert biztos nem oly mértékben, de erről ne vitázzunk, mert ahogy írod, a legkomolyabb probléma ma a muszlim-kérdés. Erőszakosak, ag resszívek, nem tisztelik más kultúráját, és jogokat követelnek maguknak a vendég házában.
2015. szept. 20. 10:49
 5/16 A kérdező kommentje:
2/4-es, úgy érzem, mi egy teljesen más dimenzióban vagyunk. MI lett volna vélünk, ha a baloldal van kormányon, ily válságos időkben? Belegondolni is horribilis, ijesztő és dermesztő.
2015. szept. 20. 10:51
 6/16 A kérdező kommentje:
EGyébként meg szerintem míg a Fidesz kb egy aneszteziológiai beavatkozással egyenlő, addig a Jobbik lenne a tényleges műtét a beteg meggyógyításához.
2015. szept. 20. 10:53
 7/16 anonim ***** válasza:

[link]

Érdekes lenne, ha ilyen emberek irányítanák az USA-t.

Ehhez még kell egy kis "Isten azért teremtette az USA-t, hogy krisztusi megváltást és szabadságot hozzunk az egész világ számára!" és már mehetne is a gőzhenger.

Van egy olyan érzésem, hogy a kérdező igazából nem akar egy republikánus USA-t.

2015. szept. 20. 10:57
 8/16 A kérdező kommentje:
hülye gyerek, hol élsz szívesebben, egy keresztény vagy egy muszlim társadalomban...?
2015. szept. 20. 11:08
 9/16 anonim ***** válasza:

Miért is kéne egy társadalomnak mindenképpen valamelyiknek lennie a kettő közül?

Ezt válaszold már meg nekem! Hihetetlen, hogy egyes emberek ennyire kétbitesen gondolkodnak!

2015. szept. 20. 11:10
 10/16 A kérdező kommentje:

Barátom, olvastál/hallottál már a hit közösségformáló funkciójáról?

Vagy te amúgy nettó hülye vagy, csak megcsapott a divat-ateizmus,de amúgy fogalmad sincs a társadalom és a körülötted lévő világ mibenlétéről?

Ha egy közösségnek nincsen vallás, hosszútávon nem marad fent. És nem baráti társaságról beszélek vagy egy szurkolói csoportról, hanem TÁRSADALOMRÓL barátom, tudod mit jelent az? Azt jelenti, hogy X társadalomban mindenki pirosnak születik és pirosnak tartja magát, Yban pedig mindenki kék, és kéknek vallja magát, a történelme is kék. Ha Z társadalomban fekete/kék/piros elemek is vannak, azok tartósan nem maradnak egységben és békében!.

Tessék tájékozódni "kétbites" kolléga.

2015. szept. 20. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!