Fehér népirtás? MI a véleményed erről a videóról?
Túl hosszú, foglald össze légyszi. A leírás alapján:
"Flooding virtually every White country with oceans of non-Whites, forcing them to assimilate, subjecting them to constant anti-White propaganda and agitprop, and ensuring that those who object are fired (in America) and/or incarcerated (in Europe) is genocide, per International Law.
White Genocide.
Period."
Nos, ami a per International Law-t illeti:
"meghatározás szerint nem tekinthető népirtásnak sem a tömeges deportálás, sem pedig az idegen etnikumú lakosság tömeges betelepítése egy adott területre, bár tágabb értelemben gyakran ezeket az eseményeket is népirtásnak nevezik."
Az irtás az, amikor a fehéreket tömegesen megölik. Ilyen volt pl. a zsidó holokauszt.
Először is a videó iszonyatos. Valaki megnézett nagyon sok propaganda videót, és gondolta ilyet ő is tud. Túl sokszor ismételnek el benne mindent, persze véletlenül sincs benne egy férfi se, stb. Szóval nem tetszik. Sugárzik belőle, hogy a készítő befolyásolható idiótáknak nézi a nézőket.
Na most az érdemi rész.
Miért kezeljük máshogy a fehéreket, mint a többi rasszt? Elég egyszerű a válasz. Történelmi okokból kifolyólag a fehérek iszonyatosan gazdagok. Mindenhol, ahol fehérek és feketék élnek együtt, a fehérek átlagban gazdagabbak. Ugyanez a fehérekre és a többi rasszra. Ezt mi persze Magyarországon nem érezzük, mert itt nincsenek feketék, és a fehérek is csórók, de a videó az USA-ból van.
És mit csinálnak a gazdag fehér közösségek? A faji tisztaságra hivatkozva nem engedik be a többi rasszt. Ezzel mesterségesen fenntartanak egy életszínvonalbeli határt a rasszok között. Pontosabban a fehér rassz és az összes többi rassz között.
Szerencsére ez a határ már lassan elmosódik, köszönhetően annak, amit a videóban népirtásnak próbálnak beállítani.
Ha egy fekete politikus azt mondja, hogy a feketéknek akar kedvezni, az azt jelenti, hogy a fehérek és feketék közti határt akarja csökkenteni. Ha egy fehér politikus akar a fehéreknek kedvezni, akkor ezt a határt szélesíteni akarja. A kettő között elég nagy különbség van.
Pl a melegek büszkék arra hogy melegek. Ez miért fontos? Azért, mert azt kell hallgatniuk, hogy aki meleg az szégyellje magát, és amúgy is erkölcstelen és a pokolra fog kerülni. Ugyanígy a feketék, azt kell hallgatniuk, hogy a feketék azok csóró gettólakó drogosok, és ezért feketének lenni rossz. Így aki azt mondja, hogy nem, én büszke vagyok arra hogy fekete vagyok, az egy sztereotípiával megy szembe.
A fehérek mivel mennek szembe, ha fehér büszkeségről beszélnek? Ki mondja, hogy fehérnek lenni rossz dolog? Leginkább olyan fehérek, akik igazolni akarják az ilyen hülyeségeket, mint ez a videó is. Vagyis a fehér büszkeségesek lényegében a saját maguk által kitalált nem létező fehér ellenes eszmék ellen lépnek fel. Ami szánalmas.
Hülyeség!
Nem a faj számít, hanem a személyiség, mentalitás, meg a dolgokhoz való hozzáállás.
Inkább legyen egy jó ember szomszédom, mégha külföldi is, minthogy egy rosszfajta magyarból!
Én nem tudom miért kell ehez ragaszkodni!
Miért nem lehetszeretni más emberek népeit?
Ha már hangoztatjuk, hpogyEurópa humanizmus, kereszténység, akkor itt lehet megmutatni.
Dolgozni, pénzt keresni, tanulni ugyanúgy lehet a fekáknak araboknak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!