Ha Hitler elne akkor szerintettek o megengedne ezt a "nepvandorlast"?
Hitlrt nem hoznák az arabok döntési kényszerbe
nem packáznának egy olyan vezetővel aki simán neki ment a SZUnak
Szerintem nem így gondolta a kérdező, h hány éves lenne, meg hol lenne, hanem ő mit tenne a "menkültekkel".
Szerintem lelövette volna őket a határnál.
"Szerintem nem így gondolta a kérdező, h hány éves lenne, meg hol lenne, hanem ő mit tenne a "menkültekkel".
Szerintem lelövette volna őket a határnál."
Ezt viszont teljesen felesleges volt megkérdezni, mert minden ember tudja, akinek 80-nál nagyobb az IQ-ja, hogy Hitler lelövette volna őket.
Persze, ha a kérdező nem éri el ezt a szintet, akkor teljesen jogos volt a kérdés.
8+
És minden 100-nál nagyobb IQ-val rendelkező személy tudja, hogy a menekültek így el se indultak volna.
Kedves #6-os, szerinted.
Valójában azonban a kérdés "ha a nagymamámnak kereke lenne, talicska lenne" típusú. És azt várja, hogy mondd ki, amit ő nem mert (halomra löveti). Barátom, ne nézd ennyire hülyének Hitlert. Nem volt egy észkombájn, de ennyire ne becsüld le.
Kezdjük azzal, hogy a menekülés azért történt volna, mert ott ő keverte a sz.rt. Ez volt a célja, csak nem jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!