Emberi sors. Mi a véleményetek?
Ez emberi sors története amit az origó közölt Banán nevű hölgyről. Viszont Ö maga mondta, hogy Libanonban is dolgozott a férje és Törökországban is. az élete nem volt veszélyben csak megélni volt nehéz. Ilyen címen a fél Magyarország menekültstátuszt kérhetne. akármilyen megható történet is de tisztán gazdasági bevándorló fest le a kép.
Valóban gazdasági bevándorló.
De olvasd el a történetét és érezd át.
Megölték a bátyját, pedig csak ment az utcán. Leszedte egy lövész. A másik bátyját félholtra verték a kormányerők. A katonák lőttek mindenre ami mozog, a házukat szarrá lőtte egy tank.
Hát köszönöm, én nem kérnék ilyesmiből. Iszonyatos lehet az egész. Itt most nem érdekes, hogy ő milyen bevándorló, legyen gazdasági, oké. De az amiken keresztül ment, se neked, se nekem fogalmunk sincs. Ezért nem ítélkezem senki felett. Bármikor megtörténhet velem, veled, jön a hadsereg az utcán egyik nap, előző nap még béke volt, és mindenre lőnek ami mozog. Felfoghatatlan...
"Azt ugye te sem gondolod, hogy Törökország és Görögország képes lenne az összes háborús menekültet befogadni?"
Miért, Nyugat-Európa képes lesz egy milliárd potenciális ázsiai migránst befogadni?
Egy milliárd :D Ezeket ti hogyan álmodjátok? :D:D Idióták...
Jelenleg kb. 20 millió menekült van az egész FÖLDÖN. 1 milliárd :D Beszarok... Alfahír? Kuruc? Mindegybenblog? Melyik írta ezt? :) Vagy te találtad ki, te matekzseni?
7-es!
Neked nem elég 20 millió menekült? Hová is tesszük őket?
" Egyértelműen segíteni kell de nem így."
Javaslatod?
Duenna. Mégegyszer.
A VILÁGON van 20 millió menekült. Tudod, minden földrészen. Nem mind a mi szent földünkre akar jönni. Tudom, hogy itt van a Föld szívcsakrája, meg hát csak itt van már édesvíz, sehol máshol a világon, és szent hely a Kárpát-medence, de bele kell nyugodnod, hogy nem akar senki sem idejönni szinte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!