Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Arabok mit tennének, ha a...

Arabok mit tennének, ha a keresztények tömegesen költöznének az arab országokba?

Figyelt kérdés

Itt Európában alkalmazkodni kell a jövevényekhez,hiszen nekik jogaik vannak.

De mit tennének az arab országok vezetői,ha oda vándorolnának be tömegesen a keresztények és keresztény módi szerint élnének,templomokat építenének,utcán imádkoznának,mint Európában a muszlimok.

2015. szept. 5. 20:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
8-as,miért volna képzavar a kérdés? Neked lehet,hogy az.
2015. szept. 5. 20:38
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

"8-as,miért volna képzavar a kérdés? Neked lehet,hogy az."

Majd én elmagyarázom, azért mert te mint oly sok tájékozatlan ember azt hiszi, hogy muszlim=arab, arab=muszlim.

Fun fact fiataloknak: a muszlimok 70-75%-a NEM ARAB!

Indonéziában arabok élnek? A világ legnagyobb népességű muszlim állama!

a malájok, szingapúriak arabok? Mert én első ránézésre "ferdeszeműnek" hinném őket, a közel kétszáz millió indiai muszlim az arab? stb. stb. stb.

Ráadásul vannak arabok, akik keresztények, például a mostani szíriai hború azért is nagy csapás, mert a legnsgyobb arabb keresztény közösség él/t Szíriában, közel egymillió fő!

Rengeteg "ország és kontinenshódító katonakorú muszlim férfi" valójában szíriai keresztény például. Őket otthon azért gyűlölik mert keresztény, itt azért mert arab, a kör bezárult, joguk van megdögleni.

2015. szept. 6. 00:26
 13/17 BudMóni ***** válasza:
58%

12-nek:

Ezért kiabálják,hogy Allah Akbar, ugye? Mert annyira keresztények?

2015. szept. 6. 13:48
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

Sokan kétségbe vonják, hogy a kétszintű magyar érettségi nyelvtan része helyesen teszi-e, hogy nagy hangsúlyt helyez a szövegértésre, az ilyen kétkedőknek szoktam javasolni, hogy járjanak netes vitafórumokra és rájönnek, hogy igen, szükség van az olvasás-szövegértés részre.

BudMóni "válasza" a legjobb példa!

Mit írtam? Azt, hogy rengeteg szíriai menekült keresztény, te már úgy értelmezed, hogy én azt írom, hogy mindegyik. E kettő között hatalmas különbség van ám. Ráadásul eleve csak a szírekről írok, miközben a hazánkat elérő menekültek között sok a pakisztáni, afgán vagy épp iraki is. Közöttük arányaiban értelemszerűen jóval kevesebb a keresztény.

2015. szept. 6. 16:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Ők nem kegyelmeznének nekünk...
2015. okt. 7. 14:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
soha nem felejtem el azt a "képet" amikor Szíriában meglátogattuk Szűz Mária hatalmas szobrát és folyamatosan rengeteg arab keresztény imádkozott - úgy ahogyan fehér embert nem láttam még így imádkozni - megrendítő volt. Akkor jöttem rá mennyire naív voltam.
2015. nov. 15. 01:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem jutna el a dolog a tömeges méretekig mert már az 1. is pórul járna!
2015. nov. 15. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!