Arabok mit tennének, ha a keresztények tömegesen költöznének az arab országokba?
Itt Európában alkalmazkodni kell a jövevényekhez,hiszen nekik jogaik vannak.
De mit tennének az arab országok vezetői,ha oda vándorolnának be tömegesen a keresztények és keresztény módi szerint élnének,templomokat építenének,utcán imádkoznának,mint Európában a muszlimok.
"8-as,miért volna képzavar a kérdés? Neked lehet,hogy az."
Majd én elmagyarázom, azért mert te mint oly sok tájékozatlan ember azt hiszi, hogy muszlim=arab, arab=muszlim.
Fun fact fiataloknak: a muszlimok 70-75%-a NEM ARAB!
Indonéziában arabok élnek? A világ legnagyobb népességű muszlim állama!
a malájok, szingapúriak arabok? Mert én első ránézésre "ferdeszeműnek" hinném őket, a közel kétszáz millió indiai muszlim az arab? stb. stb. stb.
Ráadásul vannak arabok, akik keresztények, például a mostani szíriai hború azért is nagy csapás, mert a legnsgyobb arabb keresztény közösség él/t Szíriában, közel egymillió fő!
Rengeteg "ország és kontinenshódító katonakorú muszlim férfi" valójában szíriai keresztény például. Őket otthon azért gyűlölik mert keresztény, itt azért mert arab, a kör bezárult, joguk van megdögleni.
12-nek:
Ezért kiabálják,hogy Allah Akbar, ugye? Mert annyira keresztények?
Sokan kétségbe vonják, hogy a kétszintű magyar érettségi nyelvtan része helyesen teszi-e, hogy nagy hangsúlyt helyez a szövegértésre, az ilyen kétkedőknek szoktam javasolni, hogy járjanak netes vitafórumokra és rájönnek, hogy igen, szükség van az olvasás-szövegértés részre.
BudMóni "válasza" a legjobb példa!
Mit írtam? Azt, hogy rengeteg szíriai menekült keresztény, te már úgy értelmezed, hogy én azt írom, hogy mindegyik. E kettő között hatalmas különbség van ám. Ráadásul eleve csak a szírekről írok, miközben a hazánkat elérő menekültek között sok a pakisztáni, afgán vagy épp iraki is. Közöttük arányaiban értelemszerűen jóval kevesebb a keresztény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!