Mert mint a suliban is tanultuk: ket pont kozott a legrovidebb ut az egyenes.
2015. szept. 4. 12:19
2/7 anonim válasza:
És gyalog még +200 km is soknak számít. Sajnálom hogy pont beleesünk abba az egyenesbe...
2015. szept. 4. 12:24
3/7 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, én beírtam google mapsbe, a belgrád-münchen útvonalat, és horvátországon keresztül vitt a legrövidebb út....és nekem ránézésre is az tűnik rövidebbnek.
de most közben mondták máshonnan, ahol ezzel foglalkoznak, bevándorlási hivatal, hogy ott félnek a zöld határon, mert még lehetnek taposóaknák...szóval nagyon felkészültek...mindenre gondolnak
2015. szept. 4. 12:38
4/7 anonim válasza:
Nem akarnak hegyeket akadálynak
2015. szept. 4. 12:55
5/7 anonim válasza:
Nem Belgradbol jonnek. Valahol az Alban partoknal masznak ki a vizbol, mert onnantol egeszen Szerbia eszaki hataraig nagyjabol gondtalanul johetnek (ha addig a partiorseg nem halassza ki oket), hiszen Albaniat, Makedoniat es Szerbiat nem kotelezi a schengeni bla-bla-bla.
2015. szept. 4. 13:10
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, tudom, hogy nem BelgrádBÓL jönnek, viszont, Belgárd felől....szóval akárhol másznak ki a vízből, délről jönnek és légvonalban Horvátországon keresztül közelebb lenne, de értem én, lehet hegyesebb arra, bár Horvátországnak az a része elég lapos...és a taposóaknák is eléggé visszatartók.
2015. szept. 4. 14:13
7/7 anonim válasza:
5 ös.:
nem Albániában érnek partot.
Ők tudod törökország, Görögország utvonalon jönnek, és ha a kezedbe vennél egy térképet akkor láthatnád hogy Albánia a balkán nyugati felén van, vagyis nem esik utjukba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!