Németországból vagy Ausztriából küldtek már vissza menekülteket Magyarországra?
Ez a hivatalos módja ha valakit ott nem fogadnak be? Vagy rögtön a saját országába küldik vissza?
Van erről forrás, hogy ezt hogyan szabályozzák?
Sajnos nem tudom belinkelni a forrást mert csak a hirekben volt,interjú volt a menekültekkel és az egyik fószer azt mondta elege van inkább vigyék vissza Afganisztánba mert elege van hogy Ausztriából már 2szer visszaküldték.Különösebben nem foglalkozott vele a média és nem is volt kiemelve mint hir.
Szóval szerintem küldtek vissza,de forrásal bizonyitani nem tudom.
"Vagy rögtön a saját országába küldik vissza?"
Németországban élő rokonomtól úgy tudom, Angela Merkel azt nyilatkozta, hogy a valódi menekülteket (azaz a háborús övezetekből érkezőket) befogadják, a gazdasági bevándorlókat pedig visszafordítják a saját országukba.
Köszi mindenkinek! Ezek szerint nincs sehol forrás, mindenki találgat ill. hallott valakitől valamit.
Én ugyanígy vagyok vele, csak azt gondoltam hátha elkerülte valami a figyelmem.
Talán az első válaszoló fogalmazta meg legjobban a helyzetet.
Én olyat hallottam, hogy a németek majd visszaküldik a regisztráló országnak (jelen esetben Magyarország), akiket ők nem fogadnak be és annak az országnak kell gondoskodnia a hazaküldésükről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!