Miért nevezik az illegális betolakodókat menekülteknek?
Figyelt kérdés
Szerbiában, (amely ország felől jönnek) nincs háború, és nem is üldözi őket ott senki.2015. szept. 2. 15:12
1/6 anonim válasza:
Mert ez csak egy megnevezés, nem arra utal, hogy hivatalosan menekült, papírokkal igazolva. Szerintem sokkal idegesítőbb, amikor a média "migránsoknak" nevezi őket. Azt hiszik, attól vagányabbak lesznek, ha feleslegesen idegen szavakkal dobálóznak?
2/6 anonim válasza:
Nem "nevezik". Nevezed.
Nem mindegy.
3/6 anonim válasza:
Nevezhetjük őket bárminek, egyre többen és többen árasztják el ezt a jobb napokat is látott kontinenst, és integrálódni nem fognak, mert annyian vannak, hogy egy idő után saját közösségeket fognak létrehozni, lásd Anglia, Franciaország, Németország, Svédország úgynevezett no-go zónáit. Tel Avivban is próbálkoztak ilyesmivel az eritreai meg ugandai hordák, de ott a rendőrség úgy kisöpörte őket zárt menekülttáborokba a sivatag közepére hogy csak pislogtak. Az USA meg azzal a 3K kilométer hosszú kerítésével, már csak hab a tortán.
4/6 anonim válasza:
Ezek a szegenyek mar tonkre tettek a sajat vilagukat. Ezek a szegenyek meg menekultkent sem huzzak meg magukat, hanem lazonganak. Ezek a szegenyek csak gondot es problemat okoznak egesz Europanak. Olyan ez mint egy saskajaras, mint egy rakos daganat. Szegenyek!
5/6 anonim válasza:
Nem tudom én őket sajnálni: Ahogy eddig láttam a körömlakkra, hajfestékre, szép ruhára van pénzük meg 350 eurós vonatjegyre, szóval nem úgy néznek ki mintha tényleg háborús menekültek lennének.
Arról miért nem beszél senki, hogy ezeknek a hordáknak honnan van 4-5 ezer eurónyi pénzük? Nem hiszek az összeesküvés elméletkben, de ez a menekült áradat tudatosan van megszervezve. Abban is biztosak lehetünk hogy a dzsihadisták már nálunk vannak. Sosem tudhatjuk.
6/6 anonim válasza:
Persze, nem hiszel bennük de kétpofára zabálod őket. Tényleg annyira nehéz felfogni, hogy pl. Szíriában nem mindenki sárkunyhóban tengődő nincstelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!