Svédországban csak a politikusok művelik beteges szinten a toleranciát és polkorrektséget vagy az őslakosok is ilyenek?
21.50
kit sértegettem és hol? :D nézz már szét ezen az oldalon. olvasd el, hogy egy-két iqhuszár miket szokott írni, aztán olvasgass tőlem bár bejegyzést (ha már ennyire jól ismersz, gondolom szoktál ilyet :)), aztán hasonlítsd össze...
az meg hogy derült ki hogy moderátor vagyok?
"az meg hogy derült ki hogy moderátor vagyok?"
Tudod te azt jól, nem kell itt játszani az agyad.
Tetro egy csak azért is ellentmondok troll, a büszkesége, mérhetetlen egoizmusa miatt mond ellent.
Na ez ugyan angol és nem svéd, de azért ő is példa a megélhetési naplopóra és arra, hogy hogyan lehet meglovagolni a szociális hálót meg az emberi jogokat, ha van gógyéja az illetőnek:
22.03
ez egy magyar statisztika valóban. benne külön elemzésekről az EU15-ről (köztük ugye Svédországgal). ha nem megy az értő olvasás, azzal nem tudok mit kezdeni.
22.06
ha itt valaki troll akkor az te vagy.
én az állításomat alátámasztottam egy a témában releváns átfogó egzakt tanulmánnyal.
te meg belinkelsz egy cikket ami EGY bevándorlóról szól, bizonyítandó azt, hogy milyenek a bevándorlók. Röhejes vagy.
22.01
tényleg érdekelne nagyon. hogyan jöttél rá, mert az látjuk, hogy nem vagy túl figyelmes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!