Donald Trump-nak mekkora esélye van a győzelemre a jelenlegi állás szerint?
Semekkora. Az az ember egy idióta. Minél többet foglalkoznak vele, annál többször csúszik meg. Pl a McCain üggyel is vesztett egy csomó támogatást.
+még ha valahogy meg is nyeri a republikánus jelölést, semmi esélye Hillary/Sanders ellen. Aki most azt mondja nem szavazna a demokratákra rohanna rájuk szavazni ha a másik oldalon Trump indulna.
Szóval szerintem nyugodtan kiélvezhetjük a kampányát minden abszurditásával, nem kell attól félni hogy elnök lesz.
Nulllllllllllllllla.
Az amerikai elnökválasztást az nyeri, akit a Wall Streat megválaszt. A többi, mármint mikor a választók elmennek az urnákhoz, pusztán formaság. Ezt a fickót miért választaná meg?
"Wall Streat"
:DDD
Sajnos nem sok.
Pedig Tump jópofa politikus.Szereti kiakasztani a demokratákat.
A Wall Street témához kapcsolódóan:
Anno Gábor Zsazsa szomszédja Ronald Reagan volt.
Megkérdezték tőle, milyen ember Reagan, azt felelte, kedves, sok időt töltenek együtt, szereti a magyar kajákat, de finoman szólva nem egy észlény. De semmi baj, az USA-t úgyis bankárok vezetik, nem az elnök.
Nem én mondtam...
nos az a feltételezés hogy zéró esélye van rá, nem teljesen állja meg a helyét
érdemes figyelni az amcsi felméréseket, azok alapján pedig kialakítani egy trendet
itt van 2 link
személy szerint nem örülnék annak ha ő lenne a következő elnök. az amerikai elnök olyan intézmény amiben nagy hatalom összpontosul. ez az ember nekem agresszívnek tűnik, még csak az kéne hogy háborút szítson Oroszország ellen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!