A nemzetiebb érzelmű svédek miért nem kergetik el a muszlimokat az országukból mikor azok nyilvánosan svéd zászlót égetnek el?
Ugyanazért, amiért a büszke római polgárok a IV. szűzadban nem rúgták farba a gótokat, vandálokat, hunokat.
Mert elkényelmesedett, elhülyült, erkölcstelenségbe, homoszexualitásba, liberalizmusba, meghasonlásba süllyedt, sörhasú pojácák nem képesek rá.
Biztosan azért, mert ott is bűncselekmény lenne az ilyesmi és senki nem akar gondot magának.
Én egyébként a liberális oldalt erősítem, de ha svéd lennék, ezért lehet bennem is felmenne a pumpa.
Bár a másik oldalról meg jó lenne tudni a teljes sztorit, előzményeket, mindent. Hiszen tudnék én is olyan képet mutatni, ahol magyarok a magyar zászló közepét vágdossák ki ezerrel, mégsem az a helyzet, amit egy külföldi esetleg gondolhatna.
Közben gugliztam. A képek nem Svédországban készültek és nem svéd muszlimok vannak rajtuk. Bangladesi muszlimok tüntettek még 2010-ben az ellen, hogy egy Lars Vilks nevű svéd ürge valami hülye rajzot csinált Mohammedről illetve rajzpályázatot indított a Facebookon. Miatta égettek svéd zászlót, nem államellenességből. Hiszen nem is svédek voltak, hanem bangladesiek.
Emiatt meg én sem szívóznék a helyiekkel, hiszen nem ők égettek zászlót.
Talán hozzá tartozik a kérdéshez, hogy a zászlóégetésre (ráadásul nem Svédországban) emlékeim szerint nem spontán, hanem Lars Vilks Mohamed karikatúrája után került sor.
Nem azt mondom hogy jól tették a zászlóégetést, és lehet azt a karikatúrát is meg lehetett volna gondolni, viszont a nemzeti érzelmű muszlim zászlóégetőknél kicsit árnyaltabb a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!