Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik orosz pártiak, miért...

Akik orosz pártiak, miért azok? Voltak már egyáltalán ott?

Figyelt kérdés
2015. aug. 12. 16:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én Voltam ott, én éltem ott, dolgoztam ott, de nem mondok neked erről semmit kérdező, mert akármit is mondanák úgyis kiforgatnád és mantráznád a saját verziódat, szóval már csak a válaszaid alapján is, ezt a kérdést felesleges volt kiírnod.
2015. aug. 13. 01:51
 12/27 anonim ***** válasza:
Ja és azt se tudtam hogy Putyin megszállta Magyarországot 40 évig. Mik ki nem derülnek itt a GYK-n.
2015. aug. 13. 01:52
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem Putyin, hanem Oroszország, fa.szfej, Moldovában pedig tényleg vannaj orosz területek.
2015. aug. 13. 08:20
 14/27 anonim ***** válasza:
58%

Oroszország a fehér emberek utolsó védőbástyája azokkal szemben akik az európai fehér embert el akarják pusztítani fajkeveredéssel.

Hát ezért. Voltam ott, igaz régebben.

2015. aug. 13. 14:20
 15/27 anonim ***** válasza:
67%

Transznisztria pedig orosz-báb, és nem saját akaratából."

Miért nem tudod felfogni végre, hogy sem Trasznisztria, sem a donbasszi népköztársaságok nem akarnak az USA és az EU kapcarongyai lenni, úgy mint Ukrajna vagy Grúzia ?

2015. aug. 13. 14:23
 16/27 anonim ***** válasza:
58%

"Nyilván jóindulatából szállta meg kelet-Ukrajnát, Georgia-t, és Moldovát, és rugdosta vissza Oroszországot egy diktatórikus rendszerbe."

Igazából diktatórikus rendszer az EU-ban van ( a Szovjetunió másolata ) ahol egy senki által meg nem választott testület dönt mindenről és a tagokra kényszeríti az akaratát, ha úgy hozza kedve.

2015. aug. 13. 14:26
 17/27 anonim ***** válasza:
17%

Látszik hogy nem ismered az EU szervezeti felépítését és működését.

2015. aug. 13. 14:43
 18/27 anonim ***** válasza:
Oroszország se szállta meg Magyarországot soha. A Szovjetunió igen, de az nem Oroszország.
2015. aug. 13. 17:48
 19/27 A kérdező kommentje:
A Szovjetúniót kik és honnan irányították?
2015. aug. 13. 18:53
 20/27 anonim ***** válasza:
56%
Moszkvából, de nemcsak az oroszok. Sztálin, a történelem legnagyobb tömeggyilkosa pl. nem orosz volt, hanem grúz.
2015. aug. 13. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!