Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Támogatnád a liberális bevándo...

Támogatnád a liberális bevándorló barát politikusok bíróság előtti felelősségre vonását?

Figyelt kérdés

2015. aug. 6. 21:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Egyébként a cikkedben hol említenek bevándorlást? Én a létminimum alatt élő fiatalokról, meg drogkartellekről olvastam benne.
2015. aug. 7. 21:09
 22/26 anonim ***** válasza:

Rossz cikket linkeltem.

Ez akart lenni:

[link]

2015. aug. 7. 21:13
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

No akkor reflektálok rá pártatlanul:

Egyrészt a honlap amit linkeltél, kb annyira pártatlan, mintha itthon a barrikádot, vagy a kurucot linkelnéd, ha hasonlót független oldalról mutatnál, azt hitelesebbnek tartanám.

A hivatalos statisztikák szerint Marseilles-ben a lakosság egyharmada muszlim, ami barátok között sem 40%.

A 40%-os értéket egyedül ilyen "themuslimissue" meg "franceindanger" szintű oldalakon lehet fellelni, de forrás nincs, mivel semmiféle hivatalos statisztika nem támasztja alá, azt pedig kétlem, hogy ezen oldalak íróinak hozzáférésük lenne valami szupertitkos adattárhoz.

Mindemellett persze ez egy extrém eset, és nyilvánvalóan nagyon gáz. Senki nem állította, hogy az iszlám teljesen kompatibilis az európai értékrenddel, mert nyilvánvalóan nem az, aki mást mond az hazudik, liberális vagy nem, teljesen mindegy. Viszont amennyire én látom, ez a helyzet nem (csak, és feltétlenül) azért lett ilyen, mert muszlimok, hanem mert tanulatlanok, marginalizáltak, és semmi jövőjük nincs. Lehet mondani, hogy takarodjanak haza akkor, de érdemes belegondolni abba is, hogy akinek otthon nincsen semmilyen végzettsége, az nem fog elvándorolni a világ túlvégére a jobb megélhetés végett, egy olyan országba ahol hússzor magasabbak a megélhetés költségei, mert nyilván ott sem kap majd munkát. Tehát nem gondolom, hogy ezek "megélhetési bevándorlók" lennének. Persze ez nyilván nem mentesíti őket a közösségi együttélés szabályai alól.

2015. aug. 7. 21:27
 24/26 anonim ***** válasza:

Normálisabb források szerint is olyan 30% körül lehet, de Franciaországban nem gyűjtenek vallási adatokat, annyira világiak igyekeznek maradni.

Ezt a 30%-ot viszont mondhatjuk úgy is, hogy 70% nem az.

2015. aug. 7. 22:13
 25/26 anonim ***** válasza:
abszolút igen és ez meg is fog történni jövőre.
2015. dec. 13. 00:26
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem liberálisok, hanem eurokommunisták.
2016. jan. 25. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!