Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek a bevándorlók...

Szerintetek a bevándorlók milyen hatással lehetnek az országra vagy az Európai unióra?

Figyelt kérdés
Sajnos találtam pár videót ami rosszat mutat!

2015. aug. 6. 19:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
10# Ajánlom Nógrádi Györgyöt ő igen nagy szaktekintélynek számít, nem győzi elmondani mindenhol hogy mekkora bajok vannak.
2015. aug. 6. 21:50
 12/29 A kérdező kommentje:
Ne vitatkozunk Londonról de te nem tudom melyik évet nézted de ez egy 2014-es kutatás volt.
2015. aug. 6. 21:52
 13/29 anonim ***** válasza:
Negatív.
2015. aug. 6. 23:13
 14/29 A kérdező kommentje:

Hát ez a jó öreg magyar mentalitás egymásért nem tudunk összefogni de másokért igen.

Inkább ne vitatkozunk hanem írjatok érveket!

2015. aug. 6. 23:16
 15/29 anonim ***** válasza:

München 30%-a bevandorlo vagy bevandorlo gyokeru, aztan megis Nemetorszag es Europa egyik legelhetobb varosa.

Na?

2015. aug. 7. 06:31
 16/29 anonim ***** válasza:

"Inkább ne vitatkozunk hanem írjatok érveket!"

Hiába írunk érveket, amíg nem tudod az információt megfelelően szelektálni és értelmezni. Nem lehet tudni, de valószínűleg a cigányság felülreprezentált a börtönökben. Ebből a félinformációból te azt a következtetést vonod le, hogy a cigányok bűnözők, holott a szakirodalom már számtalanszor megírta, hogy a bűnözés elsődleges oka a devianciához köthető, amiben nem sokat számít hogy kinek-mi az etnikuma.

Most előjöttél két manipulatív videóval, amiknek már a címe is hülyeség, és erre alapozol teljesen általánosító kijelentéseket ahelyett, hogy a teljes képet próbálnád vizsgálni.

2015. aug. 7. 07:58
 17/29 A kérdező kommentje:

Magyar börtönökben 80 % roma és további 20% magyar és ez nem statisztika.

Ha már Münchenél tartunk Németország 10 % bevándorló főként Törökök na ők mi elől menekültek?

Nem tudom hogy ti melyik megyébe éltek szerintem nyugat Magyarország mert én kelet Magyarországon tudod milyen jó érzés mikor elmegy előtted egy rendőrautó mert tudod hogy biztonságba vagy sajnos már csak hetente egyet látni mert Debrecenbe a menekült tábort kell őrizni!

Sajnos van egy olyan bevándorlók aki 13 éve van itt és még a nyelvet se tanulta meg és egy percet n dolgozott szerintetek ez helyes hogy aki ide jönn ne dolgozzon?

Minden nép csoportba van bűnöző Rómába, Magyarba,Arabba,Kinaiba és még ki tudja ki van itt.

Ha már rá tértünk a cigánybűnözés fogalomra akkor van olyan bűncselekmény a világon amit csak roma követ el de ismerek párat aki sokkal becsületesebb mint egy Magyar!

2015. aug. 7. 09:37
 18/29 anonim ***** válasza:

"Ha már Münchenél tartunk Németország 10 % bevándorló főként Törökök na ők mi elől menekültek? "

Ki mondta hogy a torokok barmi elol is menekultek?

2015. aug. 7. 10:01
 19/29 A kérdező kommentje:

Kicsit nem vagy képbe.

Ők ott menekült jogot kértek csak hogy a német törvények nem szigorúak így meg is kapták!

De mondjatok érveket vagy videókat küldjetek ami meg változtatja véleményemet.

2015. aug. 7. 10:51
 20/29 A kérdező kommentje:
2015. aug. 7. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!