Ha az angolok meg a németek ennyire lusták, akkor miért nagyhatalmak?
Olvassátok végig.
Egyszerűen undorító, hogy a leglustább nemzetek közé tartoznak, és több százszor annyit ér a pénzük, mint a miénk. Egyszerűen undorító, hogy ezek parancsolgatnak nekünk, hogy ezek a gazdasági nagyhatalmak, akik beszabályozzák több tucat ország sorsát/gazdaságát, undorító, hogy ott náluk gazdagság van, amíg nálunk meg alig bírnak megélni az emberek.
A németek kirobbantottak 2 világháborút, 2x is elfoglalták az országunkat, míg az angolok a világ felét elfoglalták, az összes gazdagságot meg pénzt úgy lopták össze. Mind Indiát, mind Kínát, mind a többi szegény országot kirabolták, belőlük gazdagodtak meg, őket használták rabszolgának, csak mert ők mertek ölni, meg merték leégetni ártatlan emberek falvait. És most ők a királyok, ők a nagyhatalom, és még büszkék is erre. Sok angol büszke a hazájára meg arra hogy angol, de nem tudom van-e egyáltalán 1 dolog is, amire büszkék lehetnének.
Nem, azt irtak hogy ha anyagilag megtehetnek akkor sokan nem dolgoznanak.
Tedd a szivedre a kezed: ha nyernel a lotton nehany milliardot, te dolgoznal utana? Penzert, alkalmazottkent?
En nem tudom erre a valaszt, pedig szeretem a munkam.
Ez a felmeres csak azt mutatja hogy az angolok es a nemetek el tudjak tartalmasan kepzelni az eletuket anelkul is hogy dolgoznanak, Azsiaban meg nem.
Ennek semmi koze nincs a nagyhatalmi statuszhoz, plane a lustasaghoz. A nemetek nem lustak, sot, a magyarok a valosagban sokkal lustabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!