Az USA, EU, Törökország miért nem gyakorolnak nyomást a gazdag Öböl-menti arab országokra, hogy ők is fogadjanak be menekülteket?
Ők azért nem fogadják be, mert van eszük. Vannak szabályaik, amiket be kell tartani. Mivel ezekre bevándorlók nem hajlandóak, ezért nem fogadják be őket. Nem a gazdag államokkal van a gond, hanem a szabályokat be nem tartó bevándorlókkal.
Az USA meg magasról sz_arik a mi problémáinkra.
Menekültek száma az alábbi országokban, a tényszerűség kedvéért:
- Szaúd-Arábia: 70 561
- Kuvait: 93 614
- Katar: 1 333
- Egyesült Arab Emírségek: 417
- Omán: 151
Magyarország: 2 991
"Magyarország: 2 991"
Na ehhez még csapjál hozzá pár tízezret aki illegálisan jelenleg itt tartózkodik, de a hatóság nem tud róluk semmit.
2991 a legutóbbi hivatalos adatok szerint. hiába vitatkoztok, ez így van.
Ez a szám nem tartalmazza az elbírálás alatt állókat, de azt a többi ország esetében sem vettem bele. Majd ha lesznek friss, HIVATALOS adatok, akkor javítom a számokat. De szerintem nyugodtan feltételezhetjük, hogy a többi országban is hasonlóan nőtt a számuk, mint nálunk.
Istenem ezt a sok hülyét ami itt van... tipikus magyarok :D
1 hete voltam Isztambulban, a terroristáitok között. Csak Isztambulban kb. 20x annyi menekült van mint itthon összesen. Nem bántanak senkit, nem is kéregetnek, sokan megkérdezték honnan jöttem, elmesélték, hogy a házukat lebombázták, a családjukat megölték. A kutyának nem ártanak. Valószínűleg van közöttük is terrorista de nem gondolom, hogy mind az. Rettegjetek csak. Tipikus magyar idióták, egy elkezdi a hülyeségét, a többi birka meg követi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!