Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mégse Bill Gates a világ...

Mégse Bill Gates a világ leggazdagabb ember a világon?

Figyelt kérdés

Mert ott van Putyin az új hírrel, bár eléggé összeesküvés jellegű, de attól még van rá esély, hogy igaz.

Meg tuti, hogy van valami új Pablo Escobar aki nagyokat kasszíroz a drogüzlettel

2015. júl. 30. 09:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én is hallottam már a Rothchild családról. De az is eléggé érdekes, hogy most a top leggazdagabbak közé nem raknak Pablo Escobar szerűségeket.

A FED-es sztorit is hallottam már, hogyha ők azt akarják akkor akár 100trilliárd dollárt is kitudnak nyomtatatni. Meg ezt mindenki aki ért a gazdasághoz tudja, hogy a pénzt nem közvetlenül az állam nyomtassa

2015. júl. 30. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Baromság az egész, amit ez az összeesküvés-elméletes szerencsétlen belinkelt.

Azt meg nem tudhatjuk, hogy Putyin tényleg lopott-e, és hogy mennyit. Én elhiszem, hogy lopott, és nyilván nem keveset, de konkrét bizonyítékot egyelőre egy kopejka ellopására sem láttunk még. 200 milliárd dollárt ráadásul nagyon nehéz név nélkül vagy álnéven elsinkófálni. Bill Gates bármikor készpénzre tudná váltani a saját vagyonát, Putyin viszont semmiképpen sem tudná átváltani az övét.

Tehát azért szerintem valószínűleg továbbra is Gates a leggazdagabb.

2015. aug. 4. 01:00
 13/14 anonim ***** válasza:
8%

Jajj megint ezek az összeesküvés elméletes marhaságok..

Persze, 100 trilliárd dollárt is ki tudnának nyomtatni vagy akármennyit csak akkor mondjuk 100 dollárért tudnál venni egy kenyeret nem 1-ért, annyira elértéktelenedne

2016. okt. 2. 00:28
 14/14 anonim ***** válasza:
74%

Milyen rendes ez a hatterhatalom, hogy ha akarna akkor lehetne neki 100 trilliard dollarja ingyen a zsebben, oszt megsem nyomatja ki.

Hogy lehetnek ennyire joszivuek a haterhatalmasok?!

2016. okt. 2. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!