Szerintetek is Hillary Clinton lesz az USA új elnöke?
nem mert nem hajlandó lecummantani a férjét.ki szavazná meg elnöknek?az emberek nem felejtenek.egy elnöknek meg kell tennie mindent,tökéletesnek kell lennie.
Akárhogy is, jelenleg ő a legesélyesebb. Nagyjából minden az ő győzelmét támasztja alá. Mellette még Scott Walker aki esélyes lehet.
Bár én sem értek igazán egyet Hillary "dolgaival", még mindig inkább ő legyen az elnöki székben, mint Donald Trump. (Isten mentse a világot, ha annak az embernek atomot adnak a keze alá.)
Bár sokan nem értenek egyet Obama lépéseivel messze ő volt az elmúlt 1-2 évtized legjobb elnöke és a legtöbb döntése ésszerű volt. Nem egyszerű egy olyan ember hibáit helyrehozni, mint George Bush...
Nem tudom, de külpolitikában nem oszt nem szoroz.
Demokraták külpolitikában már Pearl Harbor óta csak be nem tartott ígéretekben mások mind a Republikánusok.
Belpolitika is főleg hazug ígéretek szintjén más, és abban hogy elosztják a teendőket ciklusok közt amit megtennének és megtehetnek.
Hillary Clinton végül is a tömeg pusztító fegyver előállításban eladásban erősen érdekelt személy, ő és nem férje a vérrokona és szűk klikkjének tagja az amerikai elnöki családnak. (Tudom, hogy az angol múltat csak meg írták, mint hős történetet. De a rokonságot ők is elismerték.)
Ha letudják elég mélyre nyomni az szavazok torkán ezt a botrányos, önkontroll nélküli narkóst akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!