Egy Jobbik kormány esetén lenne rá esély, hogy végre támogassuk a palesztinokat?
Jobbikos logika: IÁ ipari méretekben irtja a szíreket, de nekik ne segítsünk, sőt lőjük le őket a határon. Palesztinok közül a saját hülyeségük miatt néha meghal pártucat (nemtom feltűnt-e, de az IDF nem csak úgy a vicc kedvéért szokott bemenni Gázába, hanem akkor ha előtte az "ártatlan civilek" okot adnak rá a szokásos elrablásaikkal, robbantásaikkal, rakétázással), akkor nekik azonnal küldjünk segítséget.
Ha arab öl arabot, akkor az a természet rendje, de Izraelnek nincs vadászengedélye, vagy mi?
Váó, szóban elítélte az Iszlám Államot, mostmár minden gond meg van oldva..
Akar segíteni az IÁ tevékenysége miatt elmenekült szíreknek? Nem, kormányunkkal együtt kelti a rémhíreket és uszítja a híveit.
Támogatta az IÁ-val szembeni katonai fellépést? Szintén nem.
Szerintem inkább ezek a lényegesek.
Kétségtelen, hogy a palesztin zsidó ellenségeskedés komoly probléma és ideje lenne megoldani.
No de azért egy hazai kormányt talán mégis aszerint kéne választani, hogy mit kezd a hazai problémákkal. Azokból is van jó sok. Még nem láttam, hogy ezek közül a Jobbik bármelyikre is érdemi javaslatot adott volna. Javaslatot láttam többet is, csak vagy nem érdemi, vagy kivitelezhetetlen. Ilyenekből tele a padlás.
De hogy a palesztin problémához is szóljak: minden a helyén kell kezelni. Ezt például előbb szűkebb szakmai körökben, hogy megtárgyalható javaslat szülessen. Ekkor már lehet különféleképpen (az adott országot figyelembe véve) érvelni mellette, kiegészíteni, javítani. Ilyen javaslat nincs. Ami van, az elfogult, ezért használhatatlan. De az biztos, hogy a kidolgozása semmiképpen nem a mindenkori magyar kormányfő feladata. Esetleg - mint súlytalan személyiség - hozzáteheti a maga észrevételeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!