Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van még egy ilyen ország,...

Van még egy ilyen ország, ahol a parlamentben ilyen hatalmas arányban vannak zsidok mint nálunk?

Figyelt kérdés

-szerintem USA a 2.(bár még ott sem ilyen rossz a helyzet

-természetesen Izrael nem játszik

2015. júl. 10. 21:40
1 2 3 4 5
 21/44 Koplárovics Béci ***** válasza:
88%
Nem értem min megy a vita. Magyarországon az a zsidó, a komcsi, a náci, a cigány, az akármi, akire azt mondják. Persze amikor még az antiszemita pártból is zsidók potyognak, akkor azért nem árt elgondolkodni...
2015. júl. 10. 23:27
 22/44 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam ,hogy az szentírás ,ami ott van tény hogy nem mindenki az ,akit feltettek oda legalabbis nem teljesen,vagy csak zsidó párti pl.

De gyengébbek kedvéért újra megemlíteném,hogy nem ez volt a kérdés!

Ja és Gyurcsány elvtársra a nemcsak ez miatt mondanam ,hogy az hanem a kulso jegyek alapján is!

2015. júl. 10. 23:36
 23/44 A kérdező kommentje:

Metapedia paródia oldal:D,hát talán mert azon a nepségen csak parodizálni lehet,ha nem lenne pénzuk nemtudom ki tudná oket komolyan venni!

2015. júl. 10. 23:38
 24/44 anonim ***** válasza:
95%

# 23/23 Időpont ma 23:38

Nem tudom mi a rosszabb: Az, hogy ennyire szar troll vagy, vagy az, hogy te magad is elhiszed a saját hülyeséged...

2015. júl. 10. 23:44
 25/44 anonim ***** válasza:
93%
Ne bántsátok a kérdező még tini korszakban van, így megbocsájtható a naivsága hogy elhisz mindent amit a neten olvas! :)
2015. júl. 10. 23:48
 26/44 anonim ***** válasza:
22# Milyen külső jegyek? A nagy orra igaz? Akkor szerinted Mátyás Király is zsidó volt? Neki is akkora orra volt mint a kozákpisztoly..
2015. júl. 10. 23:54
 27/44 A kérdező kommentje:
2015. júl. 10. 23:58
 28/44 anonim ***** válasza:
26%
Minden józan ember tudja, hogy a képviselők minimum 70% zsidó, amióta Fidesz 2/3 van, meg bejutott a Jobbik is azóta talán süllyedt a létszámuk...Ánblokk az egész baloldalt veheted zsidónak, ha nem az minimum meleg, vagy bevándorló, a Fideszben is sok van, ennek is köszönhető, hogy nem igazi jobboldali párt, ők húzzák vissza balra, a jobbik az egyetlen párt ahol nincs, vagy ha van is, nem tudnak róla, tehát az egyetlen magyar párt...
2015. júl. 11. 04:05
 29/44 anonim ***** válasza:
44%
Jaa akkor a bank az a sok kicsi gnom szerű ember aki ilyen zöld sapkát visel azok a zsidók? Mert akkor az komoly tényleg sokan vannak a bankba akkor.
2015. júl. 11. 08:08
 30/44 anonim ***** válasza:
Látom a szajjánok turbófokozatra kapcsoltak ennél a kérdésnél is. Mennyi a béretek? :D
2015. júl. 11. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!