2020-ra az Egyesült Királyság fog beengedni bevándorlókat?
19:46
Szerinted, aki fórumokon gyűlölködik, az mind sámsoni vagy látott már életében akár csak egy bevándorlót is?
És te mit szedsz?
Miből gondolod, hogy látott vagy nem látott?
Én akiket látok, leírják, hogy debreceniek, győriek vagy jártak már ott és volt baj.
Én például nem vagyok debreceni, de jártam le sokat és láttam már nem egy bevándorlót/menekültet balhézni.
De magyarázd meg, hogy ez nem igaz és mindenki csak gyűlölködik, ahogy az előbb már tetted.
20:07
Miből gondolod, h aki leírja, h debreceni, tényleg az?
Én is láttam már balhézni bevándorlót, cigányt, magyart. Viszont az, h látok pár embert balhézni, még nem ok arra, h néhány egyén viselkedését rávetítsem több ezer emberre.
Ez csak arról szól, h némelyik frusztrált emberke, ha reggel úgy kel fel, h nem gyűlölhet senkit, akkor már el van szúrva a napja.
Ugyan mitől féltenék a munkájukat? Nem olyan hülyék ezek az angolok, mint az átlag magyar baloldali.
Ha van szakértelem, akkor azzal lehet építeni a gazdaságot, ha nincs akkor van egy korlátozott munkalehetőség képzetleneknek, amit nyilván nem lehet a föld összes csóró országából menekültekkel feltölteni, mert az angol képzetleneknek is kell a munka.
El lehet itt viccelni, hogyha egy bevándorló el tudja venni a munkádat... Majd ha téged fúrnak ki a spárból a nyolc általánosoddal akkor kampányolj a "xenofób" fidesz ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!