Csak szerintem bicskanyitogató, hogy a szabad-kőműves háttérhatalom már megint provokálja Oroszországot mert kevesellik az Izraeli befolyást a keleten?
Figyelt kérdés
és ami még aggasztóbb, hogy az egyik leginkább nyitott szemmel járó, objektíven gondolkodni képes embereket tömörítő közösségbe - a kuruc.infósok közé - is kezdenek begyűrűzni a liberálfasiszta bértrollnokok, akiket az izraeli befolyásoltság alatt álló nyugat pénzel! néhány közülük:
2015. jún. 19. 23:10
3/17 anonim válasza:
Saját farkába harap a kígyó: szegény magukat turbómagyarnak gondoló ősszittyáknak 56-ot ellenforradalomnak kell gondolni, mert a főnök azt mondta. Most mit tesztek?
4/17 anonim válasza:
Ezeknél a pofátlanoknál van minden pénz,nem tudunk mit tenni.
5/17 anonim válasza:
Tesztelik az oroszokat, hogyan működik a szervezet, mit trontanak el és meddig lehet velük elmenni. Ez a szokásos páholy eljárárs.
6/17 Rubicon87 válasza:
Nehéz eldönteni hogy ezt a sok hülyeséget komolyan mondjátok e vagy csak vicceltek.
7/17 anonim válasza:
#6 Kezdd te akkor, és dobd ide az összes pénzedet.
9/17 anonim válasza:
Én már nem tudom kinek minek higgyek :((
10/17 anonim válasza:
A kurucon nem mersz beszólni a liberálfasisztáknak, mi? Azért jöttél az anonim oldalra dühöngeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!