Putyin megértette már, hogy bármit tesz Oroszország, Amerika háborút akar?
Egyrészt nem vagyok biztos benne hogy háborút akar az usa.
Másrészt ha tényleg azt akar ugyis meglesz a jogalap ürügy indok stb (megfelelő aláhúzandó)
Harmadrészt az hogy irak megtámadta kuvaitot kicsit több volt mint" csúnyán néz"
Kedves kérdező!
Ha emlékezetedbe idézhetem, nem az USA küldött katonákat Ukrajnába, hanem az oroszok.
Putyin bácsi sokáig tagadta, de miután már nem csak az ukránok, hanem maguk az oroszok is tiltakoznak az ellen, hogy orosz katonákat vetnek be Ukrajna területén, nem tűnik túlságosan hitelesnek Putyin elvtárs tiltakozása.
Na szerinted "mire megy ki" az ukrán válság?
Csak nem arra, hogy az agresszor vonuljon ki az általa megszállt területekről, és hagyja békén Ukrajnát?
A keleti NATO elkötelezett országokat pedig senki nem tartja félelemben. Még Putyin sem.
A NATO országok köszönik szépen, jól megvannak, és nem félnek az agressziótól, mert a NATO szerződés biztosítja a tagállamok védelmét. Még Putyin ellen is.
Senki nem akar háborút. Az oroszok csak azért mernek keménykedni Ukrajnával mert az nem EU és nem NATO tag és mert megtehetik mert az ukránokért senki nem fog nyílt háborút kockáztatni. De ne aggódj Putyin nem merne bántani egy EU vagy NATO országot.
Érdekes a Balti államokat még is félelembe tudja tartani .... +Romániát,Lengyelországot is.
Na, helyben vagyunk, már megint a zsidók az okai mindennek.
Meg a biciklisták.
"Érdekes a Balti államokat még is félelembe tudja tartani .... +Romániát,Lengyelországot is."
MINDEGYIKNEK van jó oka utálni az oroszokat.
Nem félelem, hanem az oroszgyűlölet ami ezeket az országokat mozgatja.
(Ezt a lengyelek esetében például konkrétan tapasztaltam is.)
Amikor az angolszász - piréz szövetség elkezdi elveszteni a hatalmát akkor kitör a háború
na persze nem Észak-Amerikában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!