Hogy lehet, hogy nem lövik az illegális bevándorlókat a Földközi-tengeren?
Figyelt kérdés
Háromszor felszólítják őket, hogy forduljanak vissza Afrikába, aztán amikor nem engedelmeskednek, akkor tűz!2015. jún. 16. 21:07
11/13 anonim válasza:
2es téged valóban le kéne...
4es érdekes az amcsi atombomba japánban nem volt emberiség elleni bűntett? milyen érdekes...
5ös hol vannak a mi jogaink mikor rájuk többet költenek mint a helyi nélkülözőkre.kb 4x annyit/ fő
9es add a koordinátáidat neked szerzek valamit.
emberi jogok...akkor szökjenek be észak koreába aztán ott magyarázzák a jogaikat.
12/13 anonim válasza:
Ezeket mindet le kéne lőni. Vagy megvárjuk, amíg ők támadnak ra valakire? Én ezekből a selejtekből kinézem, hogy rátámadnak az emberre. Szerinted miért nem mennek mondjuk svájcba? Ott rögtön lelőnék őket. Méghozzá helyesen. Aki sajnálja ezeket, az mondjuk megérdemli, hogy vele együtt lőjék fejbe. Egy főre a kajájuk ezeknek 4500ft. Na most ez egy 5 fős családnál (de ezek nem 5-en jönnek, hanem minimum 8-an) egy hónapra levetitve közel 700ezer. És ezt szorozd meg annyivel, amennyien itt vannak. Katasztrófa. Erre kell költeni a pénzünket? Engem inkább raboljon a kormány, mint hogy ilyen gyári hulladékoknak fizessen a kajájukat. Sajnos ilyen ez. És ez nem rasszista komment, mert nem érdekel, hogy milyen származásúak, de én nem akarom őket eltartani. A legjobb megoldás nem a kerítés, meg nem is a kilövésük (sajnálnám rájuk a golyót), hanem a Láger. Ez a személyes véleményem.
13/13 anonim válasza:
Ez az, lőjétek le egymást, ők meg hadd szivárogjanak be. Jó meglátások, fantasztikus! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!