Mi a véleményetek arról, hogy a szélsőjobbos pártok terjednek Európában?
Akkor te még nem éltél kommunizmusban, mert nem mondanál ilyet.
Demokratikus diktatúra pedig nincs, mert a kettő teljesen kizárja egymást.
"..."
Nemzeti Bolsevizmus az jó dolog.
De a Nemzeti Szocializmus még jobb.
Nem. 15 éves vagyok.
Nem igazán. Aki azt gondolja, hogy egy jelentéktelen, százalékban nem mérhető kisebbség Európa legnagyobb problémája, annak nem adott túl sok intelligenciát az Úr.
A határzárlatot egyébként támogatom, mert tényleg nem kéne Afrikát csinálni ebből a helyből, viszont az antiszemitizmusnak igazából nem is értem, hogy lehet létjogosultsága, mikor alig vannak Európában zsidók és kb azok se zavarnak sok vizet.
Akkor én ezennel tarkólövésre ítéllek, drága kérdező, mert a pocsék helyesírásod nem elég nemzeti a számomra.
Na, hogy tetszik a nemzeti bolsevizmusod?
#8: Kádár pártja Eurokommunista hippiőrültségként indult. Még a 19. században a hippiknél is nyíltabban felvállalták a csoport(!)házasságot. Aztán Sztálin vezetésével, aki a 40 -es évekig még szintén eurokommunista hippi volt, megváltozott az irányvonal. Ennek eredményeképp fejlődött ki a mai "nemzeti kommunizmus".
Ez a fajta kommunizmus már nem az eredeti célokat akarja megvalósítani(demokrácia, magántulajdon mentes társadalom, női egyenlőség, állammentes világ), hanem a Sztálin által kitalált eredetileg csak pár évre szánt átmeneti állapotot akarja tartósítani, arról nem is beszélve, hogy erre az átmeneti tervgazdasági időszakra is Marx ötleteinek, találgatásainak bukása miatt volt szükség. (Marx szerint a proletárdiktatúra már elhozza a kommunizmust, nem kell további tervgazdaság).
A "nemzeti" kommunizmus jelensége gyakorlatilag annak beismeréseként indult, hogy Marx eszméi a célok megvalósítására nem alkalmasak. És ezek a célok azok, amikben ma a nyugati feministák hisznek.
A bolsevizmus úgy ahogy van, egy szemét minden szempontból.
#17/18 Mit is írtam el, kedves barátom?
Én nem találom soraim közt a hibát.
Nemzeti Szocializmus kell ide.
Mennyivel jobb lett volna, ha 89-ig nemzeti szocializmus van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!