Igaz hogy Calaiban kitört a káosz és az anarchia?
Ez azért elég durva videó volt, durvább, mint egy egyszerű határsértés.
Én nem gyűlölöm a bevándorlókat, hisz csak a harcok elől menekülnek el... de szerintem ideje lenni valami megoldást keresni és akár tabu akár nem, de szerintem biztonsági kockázatot is okoz, ha kismértékben is, jól mutatja ez a videó is...
Az a szomorú, hogy Calaisban már évek óta ez megy és most, hogy épp napirenden van a menekültprobléma, most figyel oda rá mindenki.
Ez nem új keletű dolog, most talán pofátlanabbak valamivel.
Ami viszont érdekes kérdés, hogy ha egy bevándorló felköti magát a pótkocsi hídjára, elbújik a raktérben, raklaptartóban és a sofőr nem szúrja ki és ne adj Isten a francia hatóságok sem szúrják ki ( ez elég gyakori, gondolom ők is úgy vannak vele, hogy hagy menjenek, legalább nem ott rontják a levegőt) és a kamion átjut Angliába és ott bukik a mutatvány, akkor az a sofőrnek 2000 font-os bünti ( hallani olyat is, hogy /fő).
Persze az angol hatóságok sem hülyék, tudják mi van odaát...
Ez kicsit undorító dolog, mindkét ország részéről.
# 7/7
Mi ez szar duma, hogy a liberáálisoknak egy szavuk sem lehet?! ki a retek nevel téged? elég szarul csinálja.
Ohh nagyobb kérdés hogy téged ki nevel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!