Jó ötlet lenne egy független Palesztina létrehozása?
Kettes vagyok. Szerintem nem olyan mint az iszlám állam, mivel a palesztin állam ugyanúgy nem létezett korábban. Tehát az Izraeliek honalapításával egyetértek. Ugyanakkor a zsidók indokolatlan, sokszor vallási okokra visszavezethető terjeszkedésével nem értek egyet.
Én a területrendezés folyamán Jeruzsálemet és a Vörös tengeri kikötőnek(Eilat) legalább a felét a palesztinoknak adnám. Az északi területeken olyan határokat húznék, amelyek jól védhetőek és az ősi keresztény településeket a zsidókhoz csatolnák. Gázát a zsidóknak adnám (vagy akár lehetne egyiptom autonóm városa is, bár ez lehet, hogy hülyeség), Ciszjordánia természetesen palesztin.
"Őszintén mondjuk ki: Izrael ugyanolyan terroristaállam, mint az Iszlám Állam - ugyanúgy is kell kezelni."
Az ilyenek miért maradhatnak, és az miért kerül törlésre, hogy közzétettem egy Izrael-barát hozzászólást??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!