Az oroszok fele nem mer tüntetni Oroszországban, hogy Putyin lemondjon?
Az egyik orosz játszótársam mondja nekem, hogy az oroszok fele nem kívánja látni Putyint a jövőben, mert szerinte Putyin tönkre tette Oroszországot és csődbe akarja vinni a jövőben. Én egyet értek vele, Putyin valójában tönkre vágta és csődbe akarja vinni Oroszországot. Én sosem szerettem Putyint, mivel Putyin egy igazi diktátor, úgy viselkedik mint Adolf Hitler és Sztálin. Igaz hogy Putyin orosz politikus, és nem német politikus, ő nem náci és nem kommunista, de ő akkor is tönkre vágta Oroszországot. Ha az oroszok fele elkezd tüntetni Putyin ellen, akkor olyan tüntetés lesz, mint a 2006-os Magyarországi tüntetés, és a 2013-as Ukrán tüntetés. Az oroszok kitiltottak pár külföldi politikust, mert attól tartanak hogy a NATO és az Európai Unió megtámadhatja Oroszországot.
Ha ti is egyetértetek a Putyin ellenes oroszokkal, akkor jó, mert nem minden orosz szereti Putyint. Oroszországban volt ez a tüntetés, az volt a tüntetés, hogy Putyinnak le kellett volna mondania, de Putyin nem tette meg. Ha ti olvastátok az angol cikkeket az interneten, és a Wikipédián, akkor jó, mert én is elolvastam az egész cikket.
Akik tudnak linkeket küldeni a cikkekről, amin a tüntetők van, akik utálják Putyint.
Még egyszer mondom, nem szeretem Putyint, és nem is fogom szeretni. Ha ti is utáljátok Putyint, akkor rendben van.
Nem igazán lehet képben a játszótársad, ugyanis az orosz lakosság közel 85%-a Putyint jó vezetőnek tartja.
Az a maradék 15% vagy még kevesebb pedig leginkább nem mer tüntetésekbe kezdeni. Rengeteg ellenzékit likvidáltak már, aki ilyen vizekre evez sosem érezhetné magát biztonságban Oroszországban.
Képben vagy te is. Putyin építette fel az orosz gazdaságot a semmiből. Nem véletlen van neki az egyik legnagyobb hatalma, viszont köztudott, hogy ő a legnagyobb oligarcha.
Egyébkènt Putyin politikáját Moussulini politikájához tudnám hasonlítani, bár az régen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!