A harmadik világban minek vállalnak annyi gyereket az emberek a nyomorra?
Van egy férfi és egy nő, éheznek, de azért még csinálnak 8 gyereket, hogy azok is velük együtt szenvedjenek, mert szenvedni jó.
Mire jó ez?
"Egyébként sok rokkantnak teljesen egészséges gyermeke születik!"
Igen, csak erre elég kicsi az esély.
Márpedig miért akarja valaki, hogy szenvedjen a gyereke?
Aki gyereket csinál annak ellenére, hogy 90-95%-ban valszeg fogyatékos lesz az a gyerek, az abszolút nem törődik vele. Egy ilyen ember pedig mire lehet képes másokkal szemben, ha a saját gyerekét ennyire becsüli?
# 9: Legyen igazad. Viszont ha azt a rokkantat tájékoztatták az orvosok hogy 100 % biztos hogy örökli az utóda a súlyos genetikai rendellenességet, akkor a leendő szülőnek gondolnia kellene arra hogy a gyereke is ugyanígy szenvedni fog ahogy ő, vagyis biztosan béna lesz. Persze hogy élhet a jogával és lehet saját gyereke is aki súlyosan beteg lesz egész életében.
Biztos egyfajta hátrnyos megkülönböztetésre gondoltál. Nem, mert senki nem tiltja meg neki. Csupán arra céloztam hogy a leendő szülőben legyen józan ész is.
13. Pontosan mi is a baja ezeknek az emberknek? Hiszen ha tudtak gyereket csinálni, akkor annyira bénák nem lehetnek. Illetve akkor lehet csak ti látjátok úgy, hogy szenvednek, ők viszont igazából élvezik az életet.
Lehet neked, ahogy élnek, amivel élnek, az kínt jelent, viszont ha ők tényleg így születtek, akkor tudnak vele élni és ki tudják használni az élet adta lehetőségket.
# 14: Annyit tudok hogy örökletes genetiaki rendellenességük van, emiatt az anya kerekes székben van, az apa tud járni csak bicegve. És a betegségük valami szellemi leépülést is okozott. A három gyerekük mindegyike szintén örökölte, ahogy az orvosok előre megmondták nekik. A háromból csak az egyik tud járni (bicegve), de a szellemi leépülést mindhárom örökölte.
Szóval én csak azt akartam kifejezni, hogy ha egy ember biztosan tudja előre hogy olyan gyereke lesz aki a betegsége miatt nem élhet teljes életet, akkor ebben az esetben meg kellene hogy forduljon minden érző ember fejében annak a kérdésnek hogy "Vajon vállajak így saját gyereket ha tudom hogy nem lesz egészséges és az első és második nem is lett az, akkor harmadik az lesz?" Nem csak a szülői örömöket kell nézni, hanem azt is hogy a leendő gyerekek teljes életet élhetnek-e vagy sem. Nem értem hogy az egyik válaszolóban ez miért verte ki a biztosítékot.
"vállalnak"
Nem vállalnak ők semmit sem. B*sznak egy jót, aztán a nő 9 hónap múlva kitolja magából a kölyköt. Egyszerű biológia, ne akard túlmisztifikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!