Megtudná magát védeni a nyugat, ha az oroszok offenzivát indítanának?
Kedves kérdező ezt nem lehet eldönteni , ez a kérdés a 2.VH után volt NAGY KÉRDÉS , mert akkor az oroszok el akarták foglalni egész Európát . Ahogy előttem is írták többen erre nem lehet ilyen egyszerűen válaszolni , mert teljesen más mikor egy ország teljesen rendbe van vagy mondjuk az országban zavargások vannak és úgy megy nekik az orosz medve . Ha Oroszország offenzívát nyitanna elsősorban a Baltikumot , Ukrajnát ,( Fehéroroszország erősen orosz barát , szóval ő biztos hogy oroszokkal lenne ) , Balkánt, Magyarországot , Lengyelországot , Csehországot , Szlovákiát , Romániát ,Bulgáriát érintene .
Ezeknek az országoknak a haderejük Oroszországéhoz képest egyelő a nullával , szóval szerintem ezeket eltudná fogadni , Nyugat-Európába szerintem nem menne bele , hanem inkább Közép-Ázsia ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!