Az lehet hogy Boggie dalát az Euróvízión azért húzzák ennyire le mert világpolitikai kérdéseket feszeget? Ráadásul olyan háborús kérdéseket, ami piszkálja Amerika, és európai csatlósainak az orrát?
8-asnak
"tolerancia"
Idén fekák fognak győzni........
Az a szerencsétlen dal olyan sok szempontból nem való ebbe a versenybe, hogy fogalmam sincs, hogy juthatott tovább... (mondjuk ByAlex kis híján 1. lett a 2013as döntőben, szóval nem kéne annyira meglepődnöm)
De igen, a politikai téma lehet a legzavaróbb a dalban. Ezen kívül iszonyatosan unalmas - még a lassú számokhoz képest is, nem is beszélve arról, hogy a szöveg is hatásvadász. Igen, tudjuk, hogy háború van, és igen, ez rossz dolog , de egy ilyen üzenetű dallal kivonulni az Eurovízióra kb ugyanannyit ér, mint az orosz tiniket kifújolni: a problémát nem oldja meg, viszont sikerül valamennyire aláásnia a hangulatot..
(ok ez elég érzéketlenül hangzott)
Nem azért, hanem az egész verseny a politikáról és a "melegek elfogadása a legfelsőbb fokon erőszakkal, az oroszokat meg kifügyülni, hiába volt a legjobb tegnap"!
Tucc-tucc zenék szoktak sikeresek lenni...
Azért szavazták le, mert egyszerűen nem jó, ahogy előadja a Bogi. Úristem szörnyű az eleje! Nem tudja a mély hangot kiénekelni. Érthetetlen ott a szöveg. Lemarad. Nekem onnan hallgatható, hogy belép a vokál. Sőt onnan nagyon tetszik. (na a nagyon kicsit túlzás, bocs)
Szerintem ez a dal egyébként szuperjó lenne, ha olyan adná elő, akinek jó hangja van igazából. Van itt az országban olyan, aki tud énekelni és nem hiszem hogy pont a Boggie a legalkalmasabb ember rá. Régen voltak a Nyári lányok (valamelyik x faktorban v hol) na nekik jó hangjuk volt, csak éppen mindenre vágták a pofát, grimaszoltak, semmi sem volt jó, sütött róluk az arc, a "kivagyokmárén" - ugyanezt látom a Boggien. Ez a stílus, vagy a sminkese nem jó, hoyg grimaszt fest az arcára. Nem tudom elmondani, egyszerűen ha ránézek, taszít a megjelenése és az egész lénye. Leszavazásra ingerel. És akkor még azt nyilatkozza hogy őt nem érdekli semmi. Értem hogy pukkad. De mégis ő van kinn, akkor meg legyen már ne annyira karót nyelt fababa.
A dal elejét olyan tehetségkutató Első meghallgatás szintjére teszem, a dal második felét kb középdöntőre. Nem a szöveggel van itt a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!