Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Magyarország befizetése az...

Magyarország befizetése az EU-ba és és a kifizetés milyen arányban van, befizetők vagyunk vagy haszonélvezők? Milyen a mérleg?

Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 18:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kedves 15:19

Honnan tudod ki mire vitte és ki mire fogja vinni?

Kussolj.

2010. febr. 25. 16:16
 12/16 anonim ***** válasza:
szerintem arra ertette,h a szamok csalok, h a szamok annyik, amennyinek irjak oket. Szerintem nezd meg a magyar gazdasagot, s meglatod, h h all az arany. S ne gyertek nekem a valsag szoveggel, mert az sem veletlenul van. Az unio önmagaban meg egyaltalan nem azert van, h neked jobb legyen. Piac kellett a nem mondom, milyen embercsoportnak, me antiszemitizmusert meg elraknak, s az, h ez egy nagyon tetszetos formaja annak, h egy orszagot kisajatitsanak eloled.. (nem mondom, h felvasarol, mert az ennel csunyabb azért). Régebb volt szovietunio, most van europai... Erre mondjak sokan, h a rendszer valtas igazabol csak modszervaltas volt...
2010. febr. 28. 13:43
 13/16 anonim ***** válasza:
43%
a pénzt az EU azért adja kutyakozmetikusokra hogy a gazdi oda hordja az ebét és ha odahordja nő a kereset új boltok nyílnak csökken a munkanélküliség magasabb lesz a fizetés alacsonyabbak az árak
2010. febr. 28. 17:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyik korábbi hozzászóló nagyon helyesen jegyezte meg, hogy összefüggésrendszereikben kell nézni a dolgokat.

Tehát: összességében NETTÓ befizetők vagyunk. Vagyis többet adunk, mint kapunk.

Adatokat ne várj ! Nincsenek, illetve hamisak. Semmi értelme az állami statisztikai hivatalok számait nézni.

A nettó befizetés nem éppen szívderítő tényét onnan tudhatjuk mégis, hogy Magyarország gyarmat… És a gyarmatokat nem azért tartják gazdáik, hogy meggazdagítsák őket, hanem hogy kirabolják.

( Pocok)

2010. márc. 1. 18:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyetertek az utobbi hozzaszoloval, viszont nem ertem, h a jo hozzaszolasokat ki szokta lepontozni annyira????:-?
2010. márc. 2. 11:46
 16/16 anonim ***** válasza:

A statisztikak szerint net haszonelvezok vagyunk (meghozza nem is kevessel):

[link]

Arrol az EU nem tehet, hogy Magyarorszagon a korrupcio miatt az atlag ember ebbol nem lat senkit.

Aki meg azt allitja, hogy gyarmatositas tortent nezzen utana, hogy ez mit jelent. Az EU nem tokeletes, de a gyarmatositastol messze van. Arra azert emlekezzetek, hogy az altalunk megvalasztott reprezentativ parlament szavazta meg a belepesunket. Bar szerintem referendum jobb lett volna, ettol meg a meglevo dontest a demokratikus kereteken belul hozztak meg, tehat nem illegalis. Ha a Jobbiknak ez nem tetszik az ertheto, viszont akkor korabban el kellett volna kezdeniuk politizalniuk. A politikai nezetuket ertelmes emberek a dontesek elott es nem utan hangoztatjak.

2010. márc. 4. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!