Nyugaton miért ellenzik annyira az iráni atomprogramot? Ha jár az atom az usának, angliának, Franciaországnak, akkor iránnak miért nem?

10: Így meg meghalt több millió japán civil. Valóban sokkal jobb volt.. A mai napig érezhető a hatása.
Sok ész.

Énnekem van egy olyan érzésem hogy ha irán kipróbálná élesben az atombombáját izraelen akkor az pont hogy stabilizálná a közel-keletet, amely amúgy most instabil.
Persze kérdés hogy milyen áron.

Nem Izrael akarom védeni, nem vagyok zsidó/Izrael-fan, de..
azért nézd már meg, mit építettek maguknak a zsidók abban a csücsökben 50 év alatt és mit az arab országok. Gyanítom Izrael ezerszer élhetőbb, mint a legtöbb arab ország, de azé' bombázzuk le a g...ibe, mert csak...

"tudom, hogy mindenki utálja Izraelt, de attól még Irán nem lesz normális ország."
Dehogynem, a Kuruc.info aszonta, hogy Irán jóóó!!!

Igazándiból szerintem senki nem számított arra, hogy ekkora pusztítást fog végezni utólagosan az atombomba. Ezt értsd úgy, hogy ugyanannyira fogták fel, mi lesz a következménye, mint a tinik, hogy mennyibe került a több 100 ezer forintos i padjuk,laptopjuk és egyéb kütyüjük, amit ajándékba kaptak karácsonyra.
Amerika pont ezért nem akarja engedni senkinek, az irániak meg pont ennek tudatában akarják használni.
Amerika könnyen volt, mikor kipróbálta. Tudta, hogy elég messze vannak attól, hogy biztos ne legyen rá hatással, valamint azt is tudta, hogy meg se tudják Amerikát közelíteni ilyesmivel, mert addigra rég kilövik őket, mire odaérnek.
Ha bekattan egy két iráni és van náluk atom, csak egy gombnyomásába kerül és elintézheti az egész Földet. Nagyon fanatikusak és akár öngyilkos merényleteket is képesek végre hajtani, ha kitalálja valamelyik, hogy az istene azt parancsolta, pusztítsa el a világot, mert csak ez hoz megtisztulást, a többi barom elhiszi és kinyírják az egész Földet-saját magukat is. Hát csak ezért nem lenne jó, ha ilyen játékszerekkel játszanának.

1, Civilek ellen nem vetünk be atombombát tehát ez gusztustalan lépés volt Amerikától. Atom nélkül is feladta volna a háborút már Japán.
2, Senkinek nem jár az atom, szerelik le a készleteket.
3, Izrael egy uszító fasiszta állam, de ez nem legalizálja Irán emberiségellenes bűneit. Mind a két országgal nagy bajok vannak.

Meghogy Iran nem kezdemenyez haborut?!!!!
SAJAT MAGA NEM, ez igaz, csak letrehoz es pemzel terrorcsoportokat az EGESZ Kozel Keleten (nem csak Izrael ellen).
Hizballat, Hamaszt nem is emlitem, de epp nost foglaltatta el Jement, penzeli az egyiptomi Muzulman Testvereket, sejteket telepit a Golan fennsikra, Szaud Arabiaban probalja megszerezni az olajmezoket, hogy Irakrol es az olaj hercegsegekrol ne is beszeljek.
Attol, hogy nem nyiltan tamad, hanem sumakolva, attol meg a tamadasaitol szazezrek halnak meg, pedig EGYELORE meg nincs arombombaja. Mit fog csinalni, ha lesz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!