Hogyan szerezhetek a leggyorsabban német/osztrák/svájci állampolgárságot?
Még 1 év és meg lesz a mérnöki diplomám (ha minden jól megy) és akkor megpattanok innen. A cél német nyelvterület. 25 éves vagyok. Angolból és németből van középfokú nyelvvizsgám, bár a tudásom mindkettőből közép és felsőfok között van. Szakmán belül jó vagyok és szorgalmas, ambíciózus. Vannak régi ismerőseim, akik már majdnem 10 éve linkeskednek kint de csak ilyen mekis meló, mosogatás, segélyen élés, szocpol kopasztása, teljes ambícióhiány. Ezeknek még mindig nincsen csak magyar állampolgárságuk.
Hogyan lehetne nekem ezekkel a paraméterekkel a lehető leggyorsabban megkapni a külföldi állampolgárságot?
"Még 1 év és meg lesz a mérnöki diplomám (ha minden jól megy) és akkor megpattanok innen. A cél német nyelvterület. 25 éves vagyok."
Nem baj, majd egyszer felnősz. A te esetedben ez kb 60-70 éves korodra fog bekövetkezni.
"Nem baj, majd egyszer felnősz. A te esetedben ez kb 60-70 éves korodra fog bekövetkezni."
A te esetedben pedig soha. Max az IQ-d lehet 60-70.
Menj ki, nősülj meg német/svájci/osztrák nővel és lakjál ott BEJELENTKEZVE jópár évig.
De amúgy nem látom hogy ez mitől lenne prioritás, mérnöki képzettséghez a munkaadók nem kérnek helyi állampolgárságot, osztrákoknál és németeknél elég ha EU-s és jól beszélsz németül, a többi már csak rajtad múlik. Svájcban jóval nehezebb letelepedni, meg amúgy is bevándorlóként kezelnének mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!