Az angol kiralyok/hercegek (harry, stb) dolgoznak is, vagy csak az adofizetok penzebol elnek es mediaskodnak?
Éppen ki hogy gondolja. Azt tudom, hogy Harry herceg sokáig katonai szolgálatot teljesített, most meg valami állatvédő egyesületnél tevékenykedik.
Ha jól tudom számos jótékonysági alapítvány elnökei a királyné, meg Károly meg Kamilla is, rengeteg helyre járnak előadásokat tartani meg ilyesmiket. Igaz nem pénzért. Tehát én úgy foglalnám össze, hogy jótékonykodnak, tehát dolgoznak, de javarészt a brit adófizetők pénzéből élnek.
Ez csak egy névleges dolog. Egy beteges hülyeség.
Angliában pl. ott van az angol királynő dísznek. Nem csinál semmit csak döglik, köze nincs a politikához. Fényképezgetik, videózzák még wc-zés közben is hurcolják ide oda, hogy integessen a népnek.
Tudod kiknek jön ez be? A hülye proletár rétegnek.
Harry helikopterpilóta. A hadseregben szolgált, most pedig mentőhelikoptert vezet.
A család vagyona egyébként nem teszi szükségessé, hogy dolgozzanak, de ettől függetlenül a hagyományok szerint a fiúgyermekek katonai képzést kapnak és szolgálnak is néhány évet, míg a nők inkább a jótékony, a humanitárius szervezetek munkáját segítik.
A király/királynő nem dolgozik. Nem is teheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!