Van még rajtunk kívül olyan ország, ami "saját magával határos"?
6# Én osztrák vagyok, Ausztriát is rendesen megcsonkították de mégis más a helyzet mint Magyarországgal. Ott csak Krajna, Isztria, Dél-Tirol tartozott szervesen az országhoz, még mondjuk Csehország igazából sohasem csak afféle meghódított tartomány volt, ezzel szemben a Kárpát Medence mindig is Magyarország része volt.
Nem tudom ti hogy vagytok de jó lenne az EU helyett újra létrehozni egy Ausztria-Magyarországot, ami Nagy Ausztriából és Nagy Magyarországból állna.
"Nem tudom ti hogy vagytok de jó lenne az EU helyett újra létrehozni egy Ausztria-Magyarországot, ami Nagy Ausztriából és Nagy Magyarországból állna."
Rohadtul nem lenne jó! Konkrétan szar lenne! Most is a fritzek hátsó fertályát nyaljuk, csak legalább nem vagyunk kisebbségben az országunkban, egy új OMM-ben a magyarság a lakosság alig ötödét alkotná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!