Hogyan kéne kijutni szeretett hazámba, az Egyesült Államokba?
Bár a kérdést nem moderálnák a moderátorok, ha jelentenénk, hogy provokatív, de ennek a kérdésnek akkor is van egy provokatív értelme.
Az OK, hogy elakarsz költözni. A magyar politika miatt nem is vagy egyedül, de akkor is fellehetett volna úgy tenni ezt a kérdést, hogy ne legyen ennyire sértő a magyarországiakra és a magyarokra.
Bár szerintem te nem is akarsz kiköltözni az USA-ba, csak provokálni akartad a jó népet.
Ha tényleg kiszeretnél költözni, és annyira undorodsz a magyaroktól, akkor ezt a kérdést miért nem angolul tetted fel egy USA-beli gyakorikérdések portálon?
.....
Sokkal szebben hangzott volna ez a kérdés így:
Hogyan tudnék kijutni az Egyesült Államokba?
Nagyon bonyolult megszerezni az amerikai állampolgárságot?
Mivel szeretnék odaköltözni.
...
Ennyi, és nem azzal jönni, hogy nem érzed magad magyarnak, és neked a magyar állampolgárság csak egy papír.
Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének - nem derék ember. - Gróf Széchenyi István
Tudom negatív vagyok, meg minden... de aki itt érdeklődik ilyen dolgokról, nem tudja a google-ba bepötyögni a kérdést, abból tuti nem lesz amerikai állampolgár :D
szerintem is egy kis fász ez a kérdező! :)
remélem minél előbb sikerül a terve,és nem látjuk itt soha többet..
El lehet menni, a haverod is megmondta, de nem fogsz az usába kelleni. :)
Amúgy is ha nem vagy magyar akkor kommunikálj a saját nyelveden! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!