Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Franciaországban megalakult...

Franciaországban megalakult az első nyíltan muszlimbarát párt. Mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés
A helyhatósági választásokon máris szereztek maguknak képviselői helyeket. Normálisak a politikusok,hogy ilyet engedélyeznek ?
2015. ápr. 20. 14:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
46%
Biztos hogy nem tud franciául.
2015. ápr. 24. 10:30
 22/23 anonim ***** válasza:
56%

Az poén, hogy mindenféle szir-szar demokráciáról, meg mindenféle szabadságról szó esik...Bezzeg ha muszlim emberek alapítanak valamit Európában pl. egy mecsetet, akkor már rögtön közfelháborodás a következménye. Meg ha valahol elkezdenek "selam alejkumozni", akkor erre rögtön az a válasz, hogy "Ez itt Európa, ne így köszönjetek egymásnak!"

Ugyanez volt ugye a Charlie Hebdo-nál is

Vicc és szánalom ez az egész, csak arra megy ki ez az egész demokrácia, hogy minél nagyon erővel beleszarjál más muszlim ember életébe. Mert eddig ez sül ki a demokráciából, más nem. És igen ha bezzeg ha egy hitetlen, egy cigány, vagy keresztény-zsidó párt alakulna, akkor nem lenne semmi. Na de ha muszlim ,akkor az már nagy baj.

Szóval szerintem jobban meg kellene fogalmazni elsősorban a szabadság és a demokrácia fogalmát, utána lehet ugatni százával.

2015. ápr. 24. 16:57
 23/23 anonim ***** válasza:
Láttam-olvastam Marseille-ről, hogy ott hatalmas lélekszámú muszlim lakosság él. Vannak negyedek ahová már a kukásautó sem megy be, sőt megtámadják azokat is, akik ilyen-olyan szállítmányokat visznek be segítségképpen. Hasonló helyek vannak vagy már ki is alakultak szerte Európában. Namármost ha ilyen jelenségekkel jár egy nem beszűkült látásmód, akkor maradok beszűkülten.
2015. jún. 4. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!