Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerbia csatlakozni fog az...

Sandorka25 kérdése:

Szerbia csatlakozni fog az Európai Unióhoz?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 10. 10:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen. De nem holnap.
2015. ápr. 10. 14:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
11- es-nek : De holnapután se.Szerbiai vagyok és az a véleményem hogy nem tom.Az új Miniszterelnökünk Vucsics szerintem nem rossz.De nem mindegy akarni ,meg sz*rni.A szándéka talán (Kihangsúlyozom a talánt) megvan.SZerintem ha a korrupció nem lenne magas meg megmaradnának a pénzek amit kapnánk ,nem menne "máshova" akkor hasznos lenne.De ugyanakkor nekünk az Oroszokkal is jó ,sőt testvéri kapcsolatot kell épolnunk mivel testvérek.A kínaiakkal egyre jobbak a kapcsolataink.A budapest - Belgrád vasútvonal finanszírozásának 60 százalékát allják.Asszem.Az amerikaiakat meg nem tom.Én nem "kedvelem" őket.
2015. ápr. 12. 20:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Azt elarulod hogy mi koze az amcsiknak az EUhoz?

Amugy Szerbia ezer szallal kotodik az EUhoz, gazdasagilag es az emigracio altal is, kulturalisan nyilvan Oroszorszaghoz is kozel all, de abbol meg nem lehet megelni.

2015. ápr. 12. 22:07
 14/14 anonim válasza:
Én csak remélni tudom,hogy soha nem csatlakozunk az unióhoz,a munkás embernek akkor sem lessz itt jobb!!!
2015. ápr. 21. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!