Miért támadnak egyre több magyar honlapot az ISIS hackerei? Reális veszélyt jelent ez?
Csak 3 példa máról:
Gyerekkekkel foglalkoznó honlap, valamint helyileg Enying és Zsana... Én szerintem komolyabban kéne venni a dolgot. Vélemény?
Elég kizártnak tartom, hogy ez az ISIS.
Szerintem csak vicces kedvű egyének.
Van egy rejtett youtube videó is (szélesség & magasság 1 képpont), ami csak arra jó, hogy növelje a nézettséget, természetesen autoplay = 1 (azaz elindul azonnal). (ha megnézed a forráskódot, látni fogod)
A flash videókat én blokkolom, szóval nem tűnt volna fel.
Egyébként az, hogy "feltörnek" low-security honlapokat, attól még nem kell berezelni. Írd be a google-be: "how to hack a low-security website" - kidob egy csomó oldalt.
Ezek olyan oldalak amiknek az égvilágon semmi befektetésük nincs a "biztonság"-ra. Márpedig informatikus tanoncként tudom, hogy az is egy nagy befektetés, ezeket az oldalakat egy gyerek is fel tudja törni ha egy minimálisat is ért az infóhoz, mert teljesen insecure oldalak.
Ezeket nem távol keletiek, hanem magyar (szerintem: alacsony növésű, vézna) "kollégák" törték fel akik nem tudnak mit kezdeni az életükkel, mert nincs egy csaj se, aki rájuk nézne.
Biztos hogy " Moroccanwolf " névvel nem egy akár magyar csnálta?
Akármilyen nevet is írhat oda, ha már egyszer feltörte..
Gyenge pontokat keresett, és sierült.
( Internethasználó vagyok )
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ezek nem az ISIS-hoz kapcsolódnak.
Lehetségesnek, sőt, biztosnak találom, hogy Rakkába is eljutott a hír, hogy Magyarország épp mérlegeli, küldjön-e katonákat a térségbe, de azt viszont kétlem, hogy az épp egyre nagyobb nyomás alatt álló Iszlám Államnak az lenne a legfontosabb dolga, hogy jelentéktelen magyar honlapokat támadjon meg, hogy ráijesszen a magyar lakosságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!