Ha Oroszország megszállná Svédországot, akkor megtudná változtatni?
Ugyebár, mostanában nem komcsiként, hanem laza fasiszta, jobboldaliként nyomulnak az oroszok.
Ha megszállnák Svédországot, ideológiai "átmosást" is kapnának, akkor Svédországnak visszaváltozna, normálissá?
Nekem is van "parafíliám", de az rendhagyó, a latex / spandex cicaruhás, jó alakú és helyes arcú nők sokkalta jobban érdekelnek, mint a szimplán meztelenek.
Izgat az illata, az érintése a páromon is, illetve maga az a tudat, hogy igazából egy milliméternyi anyag sem választ el minket egymástól, de közben mégsem közvetlen az érintés...vagy nem tudom hogy fogalmazzam meg. Meg eleve tetszik a látvány, hogy fényes és feszül.
Nekem az a véleményem az egész homokos - transszexuális témáról, hogy 4 fal közé való a dolog, a követendő példává nyilvánítás, mint Koncsíta esetében beteges dolog. Felnőttként mindenki maga dönti el, hogy kivel akar, de gyermekek előtt hanyagolni kell a rendhagyótól, általánostól, normálistól való eltérést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!