Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Rotschildok benne vannak az...

A Rotschildok benne vannak az Illuminátiban?

Figyelt kérdés
Mindenhol vagy azt hallom, hogy a Rotschildok irányítják a háttérből a világot (pl itt [link] máshol meg azt, hogy az illuminátusok (pl itt van a honlapjuk [link] A kettő között mi a kapcsolat?

2015. márc. 4. 23:44
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Kösz, Dzsimi, én is így érzem. Ez azért elég gonosz dolog. (nem mintha én nem röhögnék a markomba, ha én irányítanám a háttérből a világot)
2015. márc. 11. 00:12
 22/27 A kérdező kommentje:
Bálint, én ezt a filmet nem láttam. Érdemes megnézni?
2015. márc. 11. 00:12
 23/27 Salamon Bálint ***** válasza:
Filmben láttad? Akkor tuti igaz :D
2015. márc. 12. 00:32
 24/27 anonim válasza:
ahogy a kommenteket olvastam,rájöttem,hogy a magyarok jobban utálják egymást,mint a külföldieket,épp ezért tart Magyarország ott ahol nem kéne,összekellene fogni,inkább mint egymás ellen beszélni... Jajaj...
2015. ápr. 5. 12:37
 25/27 anonim válasza:
persze,nem mindenki..vannak olyan jó lelkü magyarok,de vannak pokoliak is :(
2015. ápr. 5. 12:38
 26/27 anonim ***** válasza:
yes
2015. jún. 19. 19:39
 27/27 Saandoor ***** válasza:
szia ha tényleg érdekel a rendszer mnden összefüggése akkor irj nekem emailt a criticallbeetz@gmail.comra és elküldök neked minden választ amire kiváncsi vagy...egy összefoglaló könyvben sok képpel magyarázattal...Amugy a válasz igen..a Rothschild dinasztia az illuminátusi családok közé tartozik de nem ők al egfőbb hatalom..szóval ők is végrehajtók bár aegfelső szinten...
2015. nov. 24. 10:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!