Hány "darabra" fog széthullani az amerikai únió - a szovjet únió példájára - az egyre mélyülő gazdasági válság hatására?
Hé, amerika.bu.ik:
Szét fog hullani: Pl Kalifornia, bent van a világ 10 államában, ami csődközelben van, + isten is le akarja rombolni(természeti csapások), meg nekem sem szimpatikusak, istennek képzelik magukat, de rá kell jönniük, hogy nem tudják eltartani a sok semmirekellőt.
"Pl Kalifornia, bent van a világ 10 államában, ami csődközelben van, + isten is le akarja rombolni(természeti csapások), meg nekem sem szimpatikusak"
Húha, most aztán nagyon nem lennék a kaliforniaiak helyében.
XD
Amcsiban indult a hitelválság is, ott egy tőzsdei összeomlás is lesz...a világ változik, a közel keletnek van nagy tőkéje, fogy az olajuk....egyre több befektetéseket végez...közel kelet nagy befektető terület lesz...változást kell nézni csak.
Válságból amcsi is kikeveredik, sőt, mindenki, miután túlélik a társadalombiztosítási rendszer összeomlását.
"Amcsiban indult a hitelválság is"
Ott is ért véget legelőször. Mivel ott indult. Ilyen egyszerű ez, nem kell agyonbonyolítani :)))
"ott egy tőzsdei összeomlás is lesz..."
Már VOLT. 2007 nyarától 2009 tavaszáig, a legdrámaibb pillanatok 2008 őszén voltak.
"a világ változik, a közel keletnek van nagy tőkéje, fogy az olajuk...."
(1) Kb. annyi szabad tőkéje van az egész Közel-Keletnek, mint mondjuk egy nagyobb USA-beli államnak.
(2) Nincs olyan egységesen, egyeztetetten cselekvő gazdasági aktor, hogy "Közel-Kelet". A Közel-Kelet számos, részben rivalizáló államra tagolódik. A legfontosabb országai az USA szövetségesei.
(3) Ha elfogy az olajuk, akkor pedig "mehetnek vissza a balettba ugrálni", mert luxuskiadásokra fecsérelték az olajkorszak jövedelmeit értelmes fejlesztések helyett (és ne gyere Dubai-val, mert az az értelmes fejlesztés tökéletes ellentéte).
"közel kelet nagy befektető terület lesz..."
Most sem az, és az olaj jelentőségének csökkenésével tovább csökken a jelentőségük.
Tudom, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nem tudom megállni:
az "amerikai únió" még mindig USA, de még ha nem az lenne, akkor is Unió lenne, nem Únió.
A Szovjetuniót pedig egybe írjuk, és szintén rövid u-val.
Bocsánat az off-ért, szerintem ez már nálam valami betegség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!