Oroszországban létezik "nyugatos" párt vagy szerveződés?
Léteznek.
De, eléggé figyelik őket.
Emellett, Oroszországban törvényileg tiltják, hogy külföldről lehessen pártot pénzelni.
Látom a kérdező már félti a nyugatias-kényelmes"úri"világát...
Oroszországban EZ a helyzet jelenleg:
"A 2011-es orosz parlamenti választásokat megnyerte az Egységes Oroszország (JeR) „hatalmi párt”, a szavazatok 49,41 %-val (32 529 450 érvényes szavazattal), második lett az Oroszországi Föderáció Kommunista Pártja (KPRF) a szavazatok 19,15 %-val (12 606 882 voks). Több, mint 8 millióan szavaztak az Igazságos Oroszországra (13,23 %), 7 670 478 voks érkezett a Liberális-Demokrata Pártra (11,68 %)."
Mint látni a kommunisták meglehetősen biztos lábakon állnak hiszen ők a legerősebb ellenzéki erő és kőkeményen hajtanak hogy a 100 éves évfordulóra átvehessék a vezetést.
Jobboldal?
Az gyakorlatilag nincs...
"...a másik három indulónak (Oroszország Patriótái, Jobb Ügy, Jabloko) nem sikerült átlépniük az 7 (5) %-os küszöböt. A legnagyobb parlamenten kívüli erő a Jabloko lett 3,42 %-al (2 252 000 szavazattal), a másik két formáció még az 1 %-ot sem érte el."
Vlagyimir Vlagyimirovics a keddi tévés közvetítést is úgy kezdte este(láthattuk)hogy a nácizmust hozta szóba. Oroszországban(a Szovjetunióban)nincs helye a jobboldalnak és"testvérének"a nácizmusnak.
Én mindig is szerettem tiszteltem és becsültem Putyin elvtársat de a keddi munkalátogatása óta egyesnesen ódákat zengek róla. A koszorúzásai nagyon-nagyon szívhez szólóak voltak és bevallom hogy...engem lekenyerezett.
Mintahogy őt is"hájjal kenegette"a MI miniszterelnökünk aki a sajtótájékoztató végén olyan dicséretet"vágott ki"Putyin elvtárs felé hogy Vlagyimir Vlagyimirovics is alaposan meghatódott a dicsérettől. Látszott hogy jólesett neki.
Nálam keddtől a 15 legnagyobb ember"időrendi sorrendben":
-Marx
-Alekszandr Uljanov
-Luigi Lucheni
-Lenin
-Krupszkaja(Lenin neje)
-Dzerzsinszkij
-"Sztálin"(vele mindig vacillálok...)
-Kun Béla
-Szamuely Tibor
-Zoja Kozmogyemszkaja
-"Rákosi Mátyás"(vele is...)
-Kádár elvtárs
-Brezsnyev
-Orbán Viktor
-Putyin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!