Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A zsidók beperelték a MÁV-ot,1...

A zsidók beperelték a MÁV-ot,1 milliárd 240 millió Dollár követelnek mit szóltok?

Figyelt kérdés

A holokauszt magyar áldozatainak hozzátartozói egy chicagói bíróságon beperelték a MÁV-ot..blablablaa

240 millió dollár vagyoni kár és egymilliárd dollár nem vagyoni kár megtérítését követelik

Gondolom mindenki támogatja... Hát eddig is mi fizettünk mint a katonatiszt fizessük ezt is ki... Végül is mi ez nem? 1 milliárd 240 millió Dollár... Igaz hogy nagyobb mint a Máv egész éves költségvetése... De hát ki it érdekel nem? Velünk mindent meg lehet csinálni, fizessünk...

tessék index link

[link]

de ma még a híradóba is bent volt az RTL klubbon

2010 február 11

2010. febr. 11. 22:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Ezért utálom a zsidókat
2010. febr. 11. 22:24
 2/21 anonim ***** válasza:
2010. febr. 11. 22:25
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezért utálják őket annyira.

Szerintem mostmár be kéne fejezni ezeket a történeteket.

Nem a megtörtént dolgokkal van bajom, hanem azzal, hogy mindig ezzel jönnek.

Amúgy a MÁV meg beperelhetné őket, mert nem volt jegyük XD

2010. febr. 11. 22:49
 4/21 anonim ***** válasza:
56%

Én leírtam a véleményemet egy másik kérdésben (ma már legalább a harmadik csak ezzel az üggyel kapcsolatban). Szánalmas, és visszataszító, pedig nem vagyok antiszemita.

Egyébként megnyugtatlak, hogy ebből a keresetből sem lesz semmi, mint ahogy a bíróságok eddig is visszautasítottak minden hasonlót.

2010. febr. 11. 22:55
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem is pereljenek mert rühellem őket.
2010. febr. 11. 23:01
 6/21 anonim ***** válasza:
2010. febr. 11. 23:01
 7/21 anonim ***** válasza:
53%
egy napja minden második kérdés erről szól...én is felháborítónak tartom és undorító, de miért nem lehet már leszállni a témáról?
2010. febr. 11. 23:03
 8/21 anonim ***** válasza:
94%

a tv-ben egy zsidó történész nyilatkozott, hogy az egész hemzseg az alap tárgyi tévedésektől, és úgy baromság az egész, egyetlen zsidó csoportosulás sem állt mögéjük, a Mazsihisz elnöke meg a tv-ben nyilatkozott róla, hogy ez így baromság.

Néhány buta, kapzsi és gerinctelen ember így próbál meg visszaélni egy tragédiával, ami gusztustalan. Körberöhögik őket, azt elküldik őket a francba, nem lesz ebből semmi, mint ahogy már Franciaországban is próbáltak ilyet, és ott se jött be.

egy zsidó

2010. febr. 11. 23:23
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Hetven év után most már k-ra elég lehetne... A németek a mai napig fizetik a jóvátételt, a zsidóknak még ez sem elég?

Nem vagyok antiszemita, de véleményem szerint a II. vh-s zsidó népirtás ugyanaz a kategória, mint Trianon: ami megtörtént, megtörtént, nem tegnap történt meg, jobb lenne már túllenni rajta, és a mostani helyzetből kihozni a legtöbbet, nem pedig százéves sebeket nyalogatni.

Érdekes módon hetven éven keresztül senkinek sem jutott eszébe az, hogy beperelje a MÁV-ot, most egyes zsidókák a válság miatt megszorultak, és rögtön előveszik, hogy a nagypapit elgázosították. Hányinger... Jó lenne most már helyretenni őket is.

2010. febr. 11. 23:36
 10/21 anonim ***** válasza:
13%

"Ezért utálom a zsidókat"

- Bezzeg ha egy magyar csinálna hülyeséget, és azt mondaná valaki, "ezért utálom a magyarokat" elsőként hőbörögnél...

Egyébként tényleg elég volt egyszer feltenni ezt kérdésként.

2010. febr. 11. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!